Pentru că din cele 78 de cazuri de COVID, 31 sunt izolate,...

Pentru că din cele 78 de cazuri de COVID, 31 sunt izolate, / HORECA, la loc comanda CJSU!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi a reușit să-i convingă pe membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și, implicit, pe prefectul județului, Vasilică Potecă, în calitate de președinte al acestui comitet, de faptul că situația de la Petroșani privind cazurile persoanelor cu COVID-19 trebuie reanalizată și luată o altă decizie în ceea ce privește închiderea localurilor.

Vestea nu poate decât să-i bucure pe patronii petroșeneni, mai ales pe aceia, cum e cazul unui prosper om de afaceri care avea antamată o nuntă de sute de tacâmuri, și a altuia, care avea programate o cascadă de evenimente.

 

„Ca urmare a intervenției mele și a discuțiilor purtate cu prefectul județului Hunedoara în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, situația municipiului Petroșani a fost reanalizată în cadrul CJSU Hunedoara și s-a luat decizia ridicării măsurii de închidere a barurilor, cafenelelor și restaurantelor.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că din cele 78 de cazuri de COVID-19 active în Petroșani, 31 sunt izolate la căminul de bătrâni. Menționez că situația tuturor localităților este analizată periodic, iar deciziile sunt luate în funcție de evoluția numărului de cazuri”.

Am decis să mă implic în această situație, dată fiind starea de fapt existentă în realitate și pentru a veni în sprijinul domeniului HORECA, serios afectat de această perioadă pandemică”.

Totodată, pe calea presei locale și a paginii sale de socializare, primarul din Petroșani, reales după scrutinul de duminica trecută, a făcut și un apel către toți cetățenii municipiului:

„Rog pe toată lumea, în același timp, să respectăm în continuare măsurile de protecție sanitară. Fac un apel la înțelegere și responsabilitate! Împreună, cu încredere, vom depăși și această perioadă!”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii