Pentru 19 autoturisme ale CEH / 25.844 litri motorină şi 6.340 litri...

Pentru 19 autoturisme ale CEH / 25.844 litri motorină şi 6.340 litri benzină

Timp de citire: un minut
Complexul Energetic Hunedoara SA şi sucursalele Departamentului Producţie Minieră deţin în momentul de faţă un parc auto modest, format din 19 autoturisme.
La sediul S CEH SA mai sunt 7 autoturisme folosite de personalul instituţiei în interes de serviciu.
EM Lonea deţine două autoturisme, Livezeniul mai are doar un autoturism, şi la Lupeni, de asemenea, personalul este deservit doar de un autoturism. Prestserv are la dispoziţie 8 autoturisme.
Pentru toate aceste autovehicule, anual, compania estimează un consum de 25.844 litri de motorină, şi 6.340 litri benzină.
Combustibilul este achiziţionat cu carduri emise pentru fiecare autoturism în parte, cu plafon valoric şi identificat prin numărul de înmatriculare şi numele autorităţii. CEH a deschis o procedură de licitaţie pentru achiziţia de combustibil necesar anului în curs, pe bază de carduri. Cardurile pentru carburant auto reprezintă instrumentul prin intermediul căruia autoturismele din dotarea S CEH sediu se pot alimenta cu motorină şi benzină direct de la pompa furnizorului, în locaţii aparţinând acestuia, amplasate pe teritoriul judeţului şi naţional. Valoare estimată a achiziţiei de combustibil este de 136.591 lei fără TVA, pentru tot anul în curs.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii