Pe primul loc în agenda lui Păducel / Locurile de joacă

Pe primul loc în agenda lui Păducel / Locurile de joacă

Timp de citire: 2 minute
În zilele acestea, ca în fiecare an înainte de vacanţa elevilor, angajaţii Primăriei Petrila fac, pe lângă celelalte lucrări ample de pe raza localităţii, lucrări de amenajare şi de reparaţii la locurile de joacă. 
„De fiecare dată am dat dovadă de receptivitate la tot ceea ce înseamnă propuneri ale cetăţenilor din oraşul Petrila. Încă de la începutul anului am cuprins bani la bugetul local şi am achiziţionat şi anul acesta – şi fac această precizare pentru că, după cum ştiţi, aţi şi scris acest lucru în ZVJ – mobilier de joacă pentru copii din parcurile şi zonele special create pentru joacă.
Anul acesta, ca să se ştie de toată lumea, la propunerea mea şi cu voinţa consiliului local, am alocat 800 de milioane lei vechi în acest sens. Cam în fiecare an suma a fost cam tot aceeaşi, pentru că oraşul e destul de întins, iar parcurile sunt cele care dau viaţă acestuia şi aduc bucurie în mod special copiilor noştri şi nu le putem lăsa în paragină.  Mobilierul de joacă achiziţionat anul acesta a fost deja montat în Parcul I.D. Sîrbu, pe terenul de joacă din parcul de la Căprioara, în spatele blocului 115 de pe Republicii, la blocul 29 din Cartierul 8 Martie, la locurile de joacă din zona Brătianu. Pe lângă asta, am dat demult ordin clar de începere a lucrărilor de reparaţii la Parcul Colonie Cimpa, în parcul de la Remete. Mai avem o parte din mobilier în curtea primăriei, care va completa, acolo unde e nevoie, mobilierul de la aceste locuri de joacă din tot oraşul. De asemenea, de peste o lună ne ocupăm de repararea şi vopsirea mobilierului existent în aceste locuri de joacă şi în parcuri. Continuăm acest proces până la vacanţa elevilor, astfel încât toată vara copiii să se simtă cât mai bine în aceste zone speciale amenajate pentru ei, dar şi să fie în siguranţă atunci când se joacă. Tot pentru copii, săptămâna trecută într-o şedinţă am aprobat o sumă de bani, prin care să sărbătorim cum se cuvine Ziua Internaţională a Copiilor, din data de 1 Iunie, aşa cum facem an de an la Petrila”, ne-a declarat primarul Ilie Păducel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii