Pe bune, / Puian vrea titlul judeţean

Pe bune, / Puian vrea titlul judeţean

Timp de citire: 2 minute
La doar 23 de ani, Adrian Puian este cel mai longeviv jucător de la echipa de fotbal Universitatea Petroşani, grupare care activează în Liga a IV-a şi care a terminat sezonul pe locul 8. Fotbalistul îmbracă de cinci ani tricoul acestei formaţii.
Alături de sinistraţi
Puian este unul dintre jucătorii care au pus umărul la ajutarea sinistraţilor din Cartierul Aeroport. Împreună cu alţi colegi a lucrat la repararea acoperişurilor distruse de grindină şi de vijelie.
„Toţi colegii mei au fost impresionaţi de ceea ce s-a întâmplat în Valea Jiului şi am pus umărul să ajutăm şi noi cu ceea ce am putut. Sincer, nu am mai văzut în viaţa mea un asemenea dezastru, care ne-a afectat pe toţi”, povesteşte jucătorul care evoluează pe postul de mijlocaş.
Om de bază în trupa lui Gabi Niţu, jucătorul a avut un sezon greu cu Universitatea. Începutul a fost unul anevoios pentru studenţi care, la finele turului, erau printre echipele codaşe ale clasamentului. „Am un avut un tur de campionat dezastruos, în care, cu Cristian Albeanu pe bancă, am avut cele mai puţine puncte din istoria echipei. Din retur lucrurile au stat altfel pentru noi, din codaşi am ajuns în prima jumătate a clasamentului”, povesteşte jucătorul care a fost titular în toate partidele.
Petrila ar fi meritat titlul
În opinia fotbalistului, Inter Petrila ar fi fost gruparea care ar fi meritat să câştige titlul judeţean: „În opinia mea, Inter Petrila are cel mai experimentat lot de jucători şi cred că ar fi fost în măsură să câştige acest sezon competiţional. Noi am făcut egal cu Petrila şi am simţit pe pielea mea ce forţă de echipă au”.
Împinşi de Cucăilă
Tot jucătorul petroşenean crede că unul dintre cei mai importanţi oameni din preajma echipei, pe care a susţinut-o moral şi nu numai, a fost portarul Marius Cucăilă.
„Marius Cucăilă este cel care ne împinge mai mereu de la spate să facem lucruri bune pentru noi. Echipa şi-a revenit şi datorită implicării sale. El este omul care ne mobilizează de fiecare dată când sunt probleme”. Din sezonul viitor Puian îşi doreşte titlul de campion judeţean. Mai mult decât atât, Adrian Puian este proaspăt absolvent al Facultăţii de Ştiinţe din Petroşani, specializarea Management.
„Chiar îmi doresc să devin campion judeţean cu Universitatea şi mai sper ca foarte curând să trecem sub tutela clubului Ştiinţa, pentru că ne va fi mai bine”, a conchis fotbalistul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii