Pe bulevardul din Vulcan / Cârpeli de iarnă

Pe bulevardul din Vulcan / Cârpeli de iarnă

Timp de citire: un minut
Vineri dimineaţa, fiind în zona UNIC-ului, nu mi-am dat seama de ce este închis accesul auto pe Bulevardul Mihai Viteazul. Doar, mai târziu, când am ajuns la celălalt sens giratoriu al bulevardului vulcănean, cel de la CAP, mi-a dat seama care a fost motivul.
Era vorba de 
plombarea şanţurilor apărute în carosabil. Bulevardul e plin de la un capăt la altul de astfel de gropi. Interesant, fiindcă, la câte milioane de euro s-au cheltuit pentru transformarea unui bulevard în două alei, stratul de asfalt aşternut iniţial ar fi trebuit să ţină pe puţin zece-cincisprezece ani. În asta a constat mult trâmbiţata „fluidizare a traficului rutier” pe principala arteră de circulaţie a Vulcanului.
În urmă cu puţin timp,
al doilea om din Primăria municipiului Vulcan avansa ideea efectuării unor lucrări de calitate în localitatea al cărei viceprimar este. Cristian Merişanu a scris pe pagina lui de Facebook că ar fi cazul să se termine cu cârpelile. Da, acesta este chiar cuvântul folosit de el. Numai că, de la vorbă la faptă, este cale lungă. Cât de lungă? La întrebarea aceasta nu cred că poate să răspundă cineva. Nu încă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii