Pe 17 şi 18 martie, la Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.) Timişoara,...

Pe 17 şi 18 martie, la Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.) Timişoara, sunteţi aşteptaţi de angajatori de top

Timp de citire: un minut

Vestul ţării este regiunea cu cele mai mari oportunităţi de angajare la începutul anului 2017. Conform Raportului Hipo „Piaţa forţei de muncă în Banat 2017”, în topul domeniilor în care poţi găsi cele mai multe joburi în zona de Vest se află vânzările, customer-support – client Service, marketing, transporturi şi achiziţii-logistică, inginerie, IT software, telecomunicaţii, producţie şi bancar – servicii financiare.

Angajatori de TOP Timişoara este mai mult decât un târg de joburi, este o întreagă experienţă concentrată în jurul carierei.

La această ediţie au confirmat deja prezenţa 80 de companii care oferă 3000 de joburi. Fie ca eşti student sau proaspăt absolvent şi îţi doreşti să faci primul pas în carieră, fie că eşti un profesionist cu experienţă relevantă de lucru şi convingerea că a venit momentul să creşti din punct de vedere profesional sau să îţi schimbi domeniul de activitate, Angajatori de TOP Timişoara este evenimentul perfect pentru tine.

6 companii din top 10 cei mai doriţi angajatori din Banat şi-au confirmat prezenţa la Angajatori de TOP Timişoara. Printre acestea se numără Bosch, Continental, Atoss Software, Microsoft, Valeo sau Hella.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii