Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Postul de Jandarmi Montan...

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Postul de Jandarmi Montan Zam

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, în calitate de partener în cadrul proiectului LIFE Connect Carpathians, va primi  vizita oficialului Paul Brummell, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Vizita, precedată de o conferință de presă, va avea loc în data de 21 iunie.

Jandarmeria Română participă, în cadrul Proiectului LIFE Connect Carpathians, cu o structură montană, constituită la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, căreia i s-a oferit competenţă teritorială pe întreaga suprafaţă de desfăşurare a proiectului, care cuprinde ariile naturale din regiunea denumită Coridorul Ecologic Apuseni – Meridionali. Acesta leagă Munţii Apuseni de Carpaţii Meridionali, din judeţele Alba, Arad, Bihor, Caraş Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara şi Timiş şi este format din 17 situri Natura 2000.

De la constituirea Postului de Jandarmi Montan Vaţa de Jos până în prezent , pe raza de competenţă a acestei structuri , au fost constatate un numar de 27 de infracţiuni cu 24 de autori şi aplicate un numar de 108 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 50.950 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii