Pagubă de peste 100 milioane de lei vechi / Ornamente sparte la...

Pagubă de peste 100 milioane de lei vechi / Ornamente sparte la 110 stâlpi de iluminat

Timp de citire: un minut
L-am întrebat pe Daniel Vişan, directorul executiv din Primăria Petroşani, dacă a observat că aproape niciun stâlp din centrul civic nu mai are „pălăria” întreagă, toate acestea fiind crăpate sau căzute pe jos de jumătate din cauza grindinei. 
„Da, cum să nu văd, 110 stâlpi au avut de suferit, paguba este de circa 100 de milioane de lei vechi”, ne-a răspuns Vişan. „Bine, dar aceşti bani nu intră în garanţia de lucrare, care nu-i gata… Sau primăria n-a făcut vreo asigurare pe lucrare, cum s-a întâmplat pe la Sibiu sau prin alte centre civice modernizate?”, am întrebat eu.
„Nu, n-am auzit de o astfel de asigurare, nimeni nu face asemenea asigurări din câte ştiu… Iar de garanţii şi din astea vorbiţi cu doamna Paula… care s-a ocupat de proiect şi cărei îi revine sarcina de a şti cum e cu garanţia lucrării. Ce ştiu e că avem o pagubă, iar ca să nu rămână stâlpii urâţi, mai ales că e o lucrare nouă şi n-o putem lăsa aşa, când vom avea bani vom schimba acele ornamente rupte sau sparte. Nu ştiu când vom face treaba asta, dar o avem în vedere, asta e clar”, ne-a răspuns directorul executiv Vişan. Care ne-a explicat că dacă becurile nu erau protejate, la fel şi cutiile care le adăpostesc, azi vorbeam de mult mai multe pagube, dar şi de înlocuirea tuturor becurilor. „Niciun bec nu mai rămânea la ce gheaţă a căzut, rămânea tot centrul civic în beznă, până schimbam becurile”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii