Operatorul de salubritate Brai- Cata are mari probleme la Deva și Hunedoara

Operatorul de salubritate Brai- Cata are mari probleme la Deva și Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Operatorul de salubritate BRAI-CATA a fost amendat de Primăria Municipiului Hunedoara cu 50.000 de lei pentru nerespectarea contractului, iar la Deva lucrurile stau și mai rău. Administrația locală a renunțat la contractul de servicii cu această firmă.

”Răbdarea noastră, a devenilor, a luat sfârșit! Este evident: contractul de salubritate nu este respectat de firma Brai-Cata SRL.

Am încercat toate variantele posibile pentru a determina firma de salubrizare să-și facă treaba. Am încercat să evit un conflict major, care să adâncească și mai mult o stare de criză care îi afectează pe cetățenii municipiului Deva.

Am încercat prin discuții amiabile, i-am rugat, i-am amendat, i-am somat, le-am dat un ultimatum, le-am dat și al doilea ultimatum – și ei tot nu-și îndeplinesc obligațiile.

De aceea, în această dimineață, am cerut ADI Deșeuri REZILIEREA CONTRACTULUI DE SALUBRIZARE CU FIRMA BRAI-CATA SRL și am informat și Consiliul Județean Hunedoara despre decizia noastră”, a anunțat Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Astăzi, Primăria Municipiului Hunedoara a aplicat o amendă în valoare de 50.000 de lei societății comerciale responsabile cu colectarea deșeurilor din municipiul Hunedoara. Motivul îl reprezintă „nerespectarea normelor privind protecția igienei publice și a sănătății populației, a mediului de viață al populației și a mediului înconjurător”. Concret, operatorul a fost amendat pentru că nu a ridicat gunoiul de la punctele de colectare din oraș.

Operatorul de salubritate BRAI-CATA SRL a mai fost avertizat de reprezentanții primăriei.

„Noi am investit foarte mulți bani în platformele subterane și supraterane pe care le-am cumpărat recent și care sunt montate în municipiul Hunedoara, pentru că ne dorim un oraș curat. Este revoltător că trebuie să fim încontinuu cu ochii pe ei, să vedem dacă și-au făcut sau nu treaba pentru care îi plătesc hunedorenii.

Așa cum puteți vedea în fotografii, nu își fac treaba. Sunt imagini surprinse la primele ore ale zilei, când se presupune că mașina de gunoi trebuia să fi trecut deja pe acolo. Ei bine, noi vom face tot ce ne stă în putință ca să fie Hunedoara curată, chiar dacă asta înseamnă aplicarea de amenzi până când vom fi mulțumiți de curățenia din oraș!”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii