Oltenii vor să-şi ia revanşa

Oltenii vor să-şi ia revanşa

Timp de citire: un minut

CNS Cetate Deva, campioana sezonului 2014-2015 al Ligii a IV-a, la fotbal, este pe cale de a depăşi „blestemul” precedentelor şase câştigătoare ale campionatului judeţean.

Trupa antrenată de Marius Sîrbu s-a impus cu 8-2 (3-1) în meciul tur al barajului cu Gilortul Târgu Cărbuneşti şi mai are nevoie de formalitatea prezentării la partida retur, pentru a obţine promovarea în al treilea eşalon fotbalistic. Aceasta este şi părerea tuturor celor implicaţi de la jucătorii şi antrenorii de la CNS „Cetate” până la tehnicianul oaspeţilor, Marius Ionel. „Nu ne aşteptam la o diferenţă de şase goluri, ci la una de două trei. În aceste condiţii, cred că suntem ca şi promovaţi”, a spus Adrian Pribac, autorul a patru goluri.

„Sunt liniştit în privinţa returului, pentru că am obţinut o victorie clară, bazată de un joc bun. Am demonstrat că merităm să promovăm şi mulţumim publicului pentru atmosfera creată”, a afirmat Marius Sîrbu, antrenorul formaţiei din Deva. „Ne aşteptam să fie greu şi să pierdem, dar diferenţa de scor peste ceea ce credeam că va fi. Ne-au lipsit patru titulari, iar prezenţa lor în teren în retur ne permite să sperăm la o revanşă frumoasă, dar promovarea este aproape imposibil de obţinut”, a comentat tehnicianul oaspeţilor, Marius Ionel.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii