O „pată” de culoare

O „pată” de culoare

Timp de citire: un minut

Plecat din locurile natale pentru a-și construi cariera de fotbalist, destinul l-a adus, tocmai, la Petroșani, pe Amadou Papa Moctar Dioum.

 

A crescut la RC Strasbourg, pentru ca, mai apoi, să evolueze la echipe din Germania, Lituania, Belgia, Elveția și Turcia. Un jucător spectaculos, tehnic, informează pagina de Facebook a echipei CSM Jiul Petroșani.

„Mă simt foarte bine în România, este o premieră pentru mine și sincer sunt plăcut surprins, am fost foarte bine primit, cei de la Petroșani sunt oameni foarte calzi, zâmbitori și sunt deschiși și asta chiar ne ajută foarte mult, este un oraș frumos și sunt foarte fericit că am ales Petroșani.

Mă simt bine la Jiul, mă bucur să joc pe acest stadion, cu acest public magnific, care ne motivează și ne dă putere. Profit de ocazie pentru a le mulțumi tuturor suporterilor pentru susținere și pentru prezența lor, sunteți puterea noastră, avem nevoie de voi! Eu voi face tot posibilul să ajut echipa și să contribui cât mai mult la proiectul clubului, proiectul Jiul împreună cu proiectul meu personal, așa că îmi doresc să continui la Jiul”, a spus jucătorul.

Fotbalistul lui George Zima a mărturisit că îi e greu să fie departe de familia sa, dar fotbalul vine la pachet și cu multe sacrificii.

„Sunt o mulțime de momente pe care nu le-aș putea recupera niciodată, fie că este cu familia sau cu prietenii mei. Sunt foarte apropiat de familie. Din fericire, avem apeluri telefonice și video, nu stau o zi fără să-mi sun părinții, o am pe mama la telefon în fiecare zi și asta mă ajută foarte mult. Sunt departe de ei, dar ei sunt mereu alături de mine oriunde aș fi, nu le pot mulțumi suficient”, a povestit jucătorul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii