O femeie din Orăștie, dispărută de la domiciliu

O femeie din Orăștie, dispărută de la domiciliu

Timp de citire: un minut

În data de 16.08.2018, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de către un bărbat din localitate despre faptul că soția sa, Sânjorzan Liliana Maria (foto), în vârstă de 40 de ani, în data de 11.08.2017, în jurul orei 08:00, a plecat voluntar de la domiciliul comun, fără a mai reveni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia a plecat de acasă fiind însoțită de cumnata sa, care a condus-o până la stația de autobuz situată la ieșirea din satul Aurel Vlaicu, la intersecția cu DN 7.

La plecare, aceasta avea asupra sa o geantă de voiaj de dimensiuni mari, de culoare vișinie, în care se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte, despre care a afirmat că le duce la Orăștie pentru a fi împărțite oamenilor săraci, o geantă de culoare mov prevăzută cu o curea pentru a fi purtată pe umăr și o borsetă de culoare neagră în care își păstra, de obicei, actele de identitate.

În momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu un tricou alb, o fustă lungă până la glezne, iar în picioare purta saboți.

Poliţiştii au demarat o serie de activități investigative în vederea identificării femeii, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile identificării persoanei căutate, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii