Nu e glumă, e întrebare: Pisoiu nu mai vine la Băiţa?

Nu e glumă, e întrebare: Pisoiu nu mai vine la Băiţa?

Timp de citire: un minut
Dată ca sigură la începutul lunii iulie, venirea  lui Ioan Pisoiu în funcţia de antrenor-jucător la Şoimul Băiţa a devenit incertă.
Fostul hunedorean are contract de jucător cu Viitorul Sântimbru, iar aceştia solicită o sumă de bani pentru a-i da dezlegarea. „Situaţia lui Pisoiu e destul de complicată, având în vedere obligaţia financiară pe care ne-o creează. Deşi noi am bătut palma cu el, e destul de greu să batem palma şi cu Sântimbru. Cei de acolo solicită o sumă de bani pentru dezlegarea lui, pe care nu ştiu dacă o putem plăti”, a spus Mirel Dubar, preşedintele clubului Şoimul Băiţa. De altfel, Pisoiu a jucat şi a marcat pentru Viitorul Sântimbru în amicalul susţinut sâmbătă, cu Performanţa Ighiu.
În aceste condiţii, deocamdată, de pregătirea deţinătoarei fazei judeţene a Cupei României se ocupă Elek Szemely, fostul antrenor al Aurului Certej. Acesta trebuia să vină în funcţia de antrenor secund, dar are şansă să devină noul antrenor principal al Şoimului. „Elek Szemely se ocupă de pregătirea echipei în momentul de faţă. Dacă nu se concretizează nimic cu Ioan Pisoiu, cel mai probabil el va deveni noul antrenor principal al Şoimului”, a mai spus Mirel Dubar. Şoimul Băiţa va debuta oficial în noul sezon pe data de 10 august, când va juca în turul I al Cupei României, faza naţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii