Noul proprietar al Hotelului „ONIX” și al Cabanei Jieț: „Keops” Petroșani

Noul proprietar al Hotelului „ONIX” și al Cabanei Jieț: „Keops” Petroșani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Joi dimineața la sediul Complexului Energetic Hunedoara a avut loc licitația anunțată de ZVJ în urmă cu două săptămâni, prin care complexul energetic a scos la vânzare, printre alte active, „perlele” sale din turismul local: Hotel Onix și Cabana Jieț.

 

Cristian Roșu, administrator special al CEH, ne-a dezvăluit faptul că „licitația a decurs normal”, iar în urma ei, cele două „perle” au un nou proprietar. Este vorba de „Keops” Petroșani, care a câștigat „lupta” în fața celor de la „Agroaliment”, după cum susține Roșu.

„Pentru Cabana Jieț prețul de adjudecare a fost chiar prețul de pornire, respectiv 267.475 euro, iar pentru Hotel Onix din Petroșani, în urma licitației prețul a crescut cu peste 75.000 euro față de prețul de pornire, ajungându-se la 834.900 euro”, a declarat Cristian Roșu pentru ZVJ.

De partea cealaltă, cele trei apartamente cu două camere situate la Vulcan pe strada Mihai Viteazu, a câte 59,10 mp fiecare, au fost adjudecate de către „Agroaliment”.

„Din aceste trei, două au fost adjudecate la prețul de pornire al licitației, vorbim de suma de 12.000 euro, iar pentru al treilea apartament s-a licitat până la valoarea de 16.800 lei. Toate trei apartamentele erau deținute până acum de Termocentrala Paroșeni”, a mai menționat Cristian Roșu.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii