Muzeul Mineritului, / A fost montată platforma automată exterioară

Muzeul Mineritului, / A fost montată platforma automată exterioară

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Ultima investiție pe partea de infrastructură la cel mai mare proiect european pe linie de cultură din Valea Jiului, reabilitarea și modernizarea Muzeului Mineritului, investiție totală de un milion de euro, a fost finalizată cu succes.

Este vorba de montarea platformei automate exterioare pentru persoanele cu handicap. Dispozitivul ce va fi folosit la intrarea în muzeu a fost și el în pas cu amenajările și dotările interioare ale muzeului, cărora ZVJ le-a dedicat un foileton încă din prima lună a lucrărilor.
L-am întrebat vinerea trecută pe primarul Tiberiu Iacob-Ridzi de muzeu și de faptul că aceasta a cam fost ultima mare lucrare pe linie de infrastructură.
„Da, aceasta a fost ultima lucrare mare, este vorba de montarea acelei platforme pentru persoanele cu handicap, care era necesară și care, normal, era trecută și în proiect. În august vom inaugura Muzeul Mineritului. Până atunci, vom finaliza toate lucrările, și de amenajare și de expunere și așa mai departe”., ne-a spus edilul petroșenean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii