Municipiul Lupeni poartă deja amprenta harnicului şi tânărului primar Cristian Resmeriţă

Municipiul Lupeni poartă deja amprenta harnicului şi tânărului primar Cristian Resmeriţă

Timp de citire: 2 minute
Cu unu-doi ani în urmă, având drum la Uricani sau mai departe, şoferii se îngrozeau gândindu-se că trebuie treacă prin Lupeni. Albi ca varul se făceau, întotdeauna după Paroşeni-Sohodol, şi amatorii de schi veniţi taman din Timişoara sau chiar de mai departe. 
Acum,
după ce drumul de la Paroşeni până la Primăria Lupeni a fost reparat ca lumea, conducătorilor auto le-a mai venit inima la loc. Şi îmbucurător este faptul că, în momentul de faţă, nu auzi comentarii deranjante de la automobiliştii care, de la CAP şi până-n Bărbăteni, trebuie să meargă cu viteză foarte mică, din cauză că, pe o porţiune de mai bine de doi kilometri, Bulevardul Păcii se repară ca la carte.
Primul lucru care-ţi sare în ochi venind de la Vulcan este dispariţia, în faţa clădirii primăriei, a tufelor de vegetaţie exis­tente între cele două sensuri de mers ale şoselei. Vizibilitatea e cu totul alta şi dacă vrei să faci la stânga, pe strada Revoluţiei, şi dacă ai de gând să-ţi continui drumul. Nu mai zic despre uşurarea pe care o au şoferii care, ieşind din dreptul primăriei, vor să facă la stânga sau la dreapta. Treabă bună, ce mai!
În Bărbăteni
continuă extragerea bordurilor vechi. O echipă de muncitori a ajuns cu operaţiunea în dreptul parcului cu pitici. Asta, în timp ce colegi de-ai lor, tot de la SC Zona D, firmă cunoscută pentru calitatea lucrărilor de construcţie pe care le execută, au început, dinspre Bărbăteni, montarea noilor borduri. Pe poţiunea asta se circulă cu foarte mare atenţie, fiindcă niciunuia dintre şoferii aflaţi în trafic nu-i trece prin cap să-şi paradească maşina. Oamenii merg încet, gândindu-se că, într-o lună sau două, aici va fi ca-n palmă.
Este exact ceea ce
vrea şi Cristian Resmeriţă, a cărui amprentă de primar tânăr, harnic şi neobosit se observă în tot municipiul. “Lupenenii merită din plin toate astea, mi-a spus el cu o ocazie anterioară. Oamenii şi-au pus nădejdea în mine, în specialiştii de la primărie cu care facem o echipă minunată, aşa că nici nu se discută că nu vom continua să realizăm tot ce am promis şi aşteapă locuitorii Lupeniului. În definitiv, oraşul este al tuturor!”.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii