Munca agricolă este mai eficientă când folosiți motosapa de la Bricolaj Market

Munca agricolă este mai eficientă când folosiți motosapa de la Bricolaj Market

Timp de citire: 3 minute

Perioada de toamnă este una destul de încărcată din punct de vedere al muncii agricole. Pregătirea grădinii pentru plantare și însămânțare poate însemna nevoia de a găsi utilajele potrivite, în care să investiți. Pentru că astfel veți eficientiza munca și veți obține mai mult randament.

Foarte important este ca pământul să fie săpat foarte bine, permițând aerului și apei să pătrundă bine în sol. Pentru munca câmpului nu uitați de motosape. Le găsiți la Bricolaj Market, sunt avantajoase la preț și pot fi achitate cu cardul, în rate.

Aici veți găsi motosapa RURIS, unul din brandurile de renume pe această nișă. Motosapele acestea sunt proiectate încât să fie potrivite pentru diverse culturi și soiuri, deci cu ele veți putea executa lucrări agricole dintre cele simple, dar și mai complexe. Fiți atenți însă la accesorii incluse, la rezistența echipamentului, cât și la greutatea sa per total, pentru că altfel va fi destul de greu să lucrați cu motosapa. O manevrare ușoară este de preferat.

Rețineți, când lucrați cu motosapa

De preferat ca pământul să fie cât de cât umed atunci când lucrați, pentru că altfel forțați lamele echipamentului. Nici prea ud, căci îi deteriorați structura.

Cu motosapa veți lucra eficient pentru a ține sub control buruienile ce apar printre culturi, să spargeți solul dur, pregătind astfel zona pentru plantat și aplicat îngrășământ. Desigur, munca este eficientă în măsura în care și echipamentul este cel potrivit pentru cultura în cauză. Motosapele ușoare sunt indicate pentru terenuri cultivate recent. Dacă pământul este pârloagă sau mai dur pentru că așa este în zonă, orientați-vă spre o motosapă model mai puternic.

Din ceea ce experimentații spun, ar fi indicat ca atunci când folosiți o motosapă să faceți mai multe treceri într-o zonă, mai degrabă decât să folosiți echipamentul până la profunzimea cuțitelor din dotare. Veți face terenul mai echilibrat. După ce ați ajuns la săpătura dorită lăsați solul să se așeze și apoi faceți ultima trecere, setând motosapa la capacitatea sa maximă. Puteți adăuga material organic în sol chiar în timp ce săpați.

Cum alegeți motosapa potrivită

O părere a unui expert nu strică, iar cei de la Bricolaj Market sunt gata să vă ajute. Puteți solicita și online consiliere, pentru a identifica diferențele între tipurile de produse din aceeași gamă.

În linii mari, trebuie spus că ce este mai ieftin nu ar trebui să fie factor de decizie. S-ar putea să vă coste mai mult ulterior, când constatați că nu prea faceți treabă cu motosapa aleasă, fiind greu de manevrat și de calitate îndoielnică.

Accesorii incluse – acestea fac diferența! Motosapa va fi cu atât mai adaptabilă pentru diverse activități, cu cât are în dotare acele accesorii potrivite. Verificați ca modelul ales să includă accesoriile atât pentru arat, cât și pentru semănat sau cosit, după caz și necesități.

Lățimea sa nu este de ignorat de asemenea. Dacă aveți zone mai restrânse, s-ar putea ca acest detaliu să fie relevant. În astfel de cazuri sunt utile motosapele cu freză detașabilă. De asemenea, demontabile pot fi și discurile laterale, ceea ce v-ar permite să lucrați eficient printre plante.

În gama de motosape și motocultoare de la Bricolaj Market veți găsi o gamă vastă de opțiuni, inclusiv modele de la DAC, Green Field sau RURIS. Acestea sunt de capacități diferite, au garanții incluse și fiecare model are în dotare și o serie de accesorii. Alegeți ce se potrivește culturilor și preferați să cereți sfatul specialistului. Dacă știți deja ce ați avea nevoie, comandați online, în 3 pași simpli, din pagina bricolajmarket.ro.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii