Monitorizaţi de FRF: Patru arbitri din judeţ

Monitorizaţi de FRF: Patru arbitri din judeţ

Timp de citire: un minut
Petru Spărios, vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Hunedoara, este optimist în ceea ce priveşte viitorul arbitrajului din judeţ.
Spărios crede că vor mai călca şi alţi 
arbitri de viitor pe urmele lui Denis Haidiner: „Deja suntem pe drumul cel bun, dacă ţinem cont de faptul că în ediţia trecută de campionat doar doi arbitri au fost sancţionaţi, câte patru etape fiecare. S-au făcut greşeli foarte puţine şi asta este un lucru foarte bun pentru noi”.
Vicepreşedintele mai spune că nu s-a evidenţiat nimeni în mod special, dar că sunt o serie de arbitri tineri care vin tare din urmă şi care pot ajunge să arbitreze la nivel divizionar.
Mai mult decât atât,
patru arbitri din judeţul nostru au intrat în vizorul Federaţiei Române de Fotbal. În urma unor selecţii aceştia au intrat într-un program de monitorizare şi au toate şansele să ajungă foarte sus. Este vorba despre Coradao Cârstoiu, Alexandru Peterlicean, Andrei Buda şi Radu Danciu.
„Toţi patru au şansa să ajungă arbitri divizionari, să parcurgă toate etapele şi, de ce nu, să ajungă până în Liga I. Au exemplul lui Denis Haidiner care, fiind un arbitru constant, a reuşit să ajungă unde şi-a propus”, a mai spus Petru Spărios.
Ordin să se pregătească
Oficialul de la AJF Hunedoara a mai declarat că toţi arbitrii din judeţ care se află în atenţia comisiilor sublocale trebuie să se pregătească chiar şi pe perioada de vacanţă, pentru că ei se vor prezenta direct la teste.
„Nu contează că sunt în vacanţă, ei trebuie să se pregătească singuri şi să fie în formă atunci când sunt chemaţi la teste. Trebuie să-şi facă şi fişa medicală, pentru ca totul să fie în ordine. Una peste alta, consider că sezonul care s-a încheiat a fost unul curat cu puţine greşeli de arbitraj”, a concluzionat oficialul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii