Model videochat independent sau model videochat în studio? Cum este mai avantajos?

Model videochat independent sau model videochat în studio? Cum este mai avantajos?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Un studio de chat reprezintă o companie care furnizează un spațiu, un computer, o cameră web și alte lucruri necesare practicării profesiei de model videochat. Un model videochat independent exercită această meserie de acasă. În cele ce urmează vom compara experiența de model videochat independent și cea de model într-un studio de chat.

Cursuri de limba engleză

În România, un studio chat cu renume pe piață angajează profesori de limba engleză pentru a îmbunătăți nivelul de vorbire al modelelor videochat, pentru a înțelege și pentru a comunica cu clienții din alte țări. Pe de altă parte, numeroase sunt modelele independente care nu depun niciun efort în a cunoaște limba engleză. Este destul de frustrant atunci când un client plătește pentru un chat privat.

Disponibilitate

Un model angajat la un studio de chat. În Europa de Est, numeroase sunt femeile care împart apartamentul cu mai mulți membri ai familiei. Drept urmare, dacă se conectează de acasă rareori vor fi disponibile pentru vizitatori. Dacă aleg un studio de chat nu există riscul de a fi deranjate de zgomote și, evident, se vor putea desfășura în voie.

Un model videochat independent. După cum spuneam și mai sus, lucrând de acasă, există riscul ca cineva să îți deschidă ușa sau să fii deranjată de zgomotele din jur. Un lucru deloc profesionist și frustrant pentru orice model.

Calitate video și audio

Un model angajat la un studio de chat. Atunci când un model videochat lucrează pentru un studio profesionist, computerul este întreținut de cineva priceput în acest domeniu. Difuzarea este posibilă datorită unei camere web HD. Astfel, streaming-ul video nu este niciodată sacadat. Este suficientă lumină în încăpere deoarece studiourile investesc în proiectoare de fotografie. Toate elementele contribuie la îmbunătățirea experienței de utilizator.

Un model videochat independent. Un model videohat se conectează de obicei din încăperi întunecate. Conexiunea la Internet nu este mereu de cea mai bună calitate. Dacă ai ghinion, fluxul webcam va fi sacadat, fapt care nu conduce la câștiguri bune. Rezoluția camerei web este destul de slabă.

Securitate

Un model angajat la un studio de chat. Un studio de chat reprezintă o veritabilă companie. Acestea trebuie să fie în conformitate cu condițiile generale impuse de site-urile de videochat. În general, computerele acestor companii sunt blocate astfel încât un model videochat să nu poată instala o aplicație de înregistrare video, iar clienții vor căuta acest tip de modele – cele care sunt pro discreție!

Un model videochat independent. Pe de altă parte, un model videochat independent lucrează de acasă. De aceea, ar putea încerca să înregistreze un utilizator și să încerce să îl șantajeze dacă este persoană publică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii