Minune mare în deal la Merişor! / Maşina lui Tănăsescu urcă panta...

Minune mare în deal la Merişor! / Maşina lui Tănăsescu urcă panta cu motorul oprit, în loc să o coboare

Timp de citire: 2 minute
Un fenomen de-a dreptul inexplicabil ne-a fost prezentat de un şofer de taxi din Petroşani, dl. Ovidiu Tănăsescu, care de doi ani de zile l-a observat şi nu şi-l poate explica.
Fireşte că omul povesteşte, dar nu-i crezut de mulţi… E drept, cam greu să crezi până nu vezi.
Miercuri, 6 iulie, ne-a povestit şi nouă celor de la ZVJ că înainte de satul Merişor, pe o pantă înclinată de doar câteva grade a drumului naţional ce leagă Deva de Petroşani – dar tot pantă se cheamă oricum i-ai zice – maşina cu motorul oprit în loc să coboare, cum ar fi firesc, urcă! „Dacă nu mă credeţi, haideţi să vă arăt, că m-am săturat să nu fiu crezut. Vă fac o demonstraţie la faţa locului”.
Într-un sfert de oră cele spuse de domnul Ovidiu s-au dovedit a fi reale. Cu ochii noştri am văzut cum maşina sa a început să urce panta, în loc să coboare. Dacă pe sensul de mers spre Deva urcarea a fost mai înceată, pe sensul celălalt de drum, spre Petroşani, urcarea a fost chiar mai rapidă, de parcă maşina de o tonă ar fi fost trasă de un magnet. Mai că nu ne venea să credem, ne-am uitat, ne-am tot uitat, „Băi, o fi iluzie optică… O fi ceva!”. Însă nimic, într-adevăr, panta există şi oricât de mică ar fi, orice corp aflat şi pe roţi ar trebui să coboare, nu să urce! Cine nu crede poate să verifice singur acest lucru, domnul Tănăsescu stă la dispoziţia oricui dispus să încerce pe viu experimentul.
Specificăm faptul că taximetristul chiar s-a dat jos din maşină şi a mers pe lângă ea ca să nu credem cumva că face vreo şmecherie, iar maşina avea motorul oprit cum am mai spus.
„Am observat acest lucru acum vreo doi ani, când, întâmplător am oprit motorul… Atunci am văzut că maşina o ia în sus singură! Este absolut incredibil. Am mai auzit că anumite forţe electromagnetice şi alte chestiuni din astea ar putea fi cauza, că mai sunt câteva locuri prin ţară din astea, mai ciudate, dar n-am crezut că pot fi eu martor la aşa ceva. Când le-am spus unor colegi nu m-au crezut… Multora le-am spus, dar oamenii, ştiţi cum sunt, se uită ciudat la tine şi apoi schimbă subiectul, crezând că bat câmpii. Ei bine, acum aţi văzut şi dumneavoastră şi v-aţi lămurit”, ne-a spus după „experiment” şoferul.
Interesant este faptul că până acum nimeni n-a văzut acest aspect, deşi, acolo, s-a lucrat la drum, au fost echipe de lucrători, iar şoseaua e intens circulată. Este clar că este un fenomen fizic, deşi nu sunt excluse mici lucruri paranormale şi alte chestiuni din astea. Poate se va găsi cineva să ne explice ce şi cum…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii