Ministrul Simona Bucura-Oprescu a vorbit cu minerii, în subteran

Ministrul Simona Bucura-Oprescu a vorbit cu minerii, în subteran

Timp de citire: un minut

Prezentă în Valea Jiului, Simona  Bucura-Oprescu a ținut neapărat să intre în subteran pentru a vedea condițiile de lucru ale minerilor. La iesirea din fundul pământului, oficialul a declarat că minerii pot fi numiți eroi și că toate decizile pe care le va lua de acum încolo în ceea ce îi privește vor fi doar în favoarea lor.

Ministrul a ajuns la Exploatarea Minieră Vulcan imediat după discuțiile avute cu sindialiștii. Înainte de a intra în subteran, Simona Bucura-Oprescu a vorbit cu cei din conducerea explotării miniere despre problemele cu care se confruntă ortacii. Ministrul a coborât în subteran alături de o delegație formată din conducerea unității, dar și primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu.

Peste două ore a petrecut ministrul în subteran, unde a vorbit cu ortacii aflați in sut. Oficialul a ținut neapărat să ajungă pe frontul de lucru, așa că ea a fost dusă până la abatajul frontal cu banc surminat. La ieșire s-a declarat uluită de condițiile de lucru ale minerilor în subteranele Văii Jiului. Bucura-Oprescu chiar a declarat că, după aceasta vizită, este motivată și mai mult să lupte pentru interesele celor care zi de zi trudesc în fundul pământului pentru a scoate la suprafață aurul negru.

La plecare, ministrul a luat ca suvernir o bucată de huilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii