Minerii lupeneni – mai solidari ca niciodată

Minerii lupeneni – mai solidari ca niciodată

Timp de citire: un minut

În curtea CEH protestează cei mai curajoşi dintre mineri, care în faţa surpării nu sună la „112” ca Bebe Nica şi nici nu fac pipi pe ei când conducerea le interzice participarea la protest, doar pentru a  nu-l necăji pe „Iuda”, alias Bebe Nica.

Şi cum Sfânta Varvara nu a repartizat curajul doar la un singur sindicat, în curtea CEH protestează (în afară de cei care au declarat greva foamei şi câţiva de la Termocentrala Paroşeni) minerii lupeneni de la Sindicatul „Noroc Bun”, Sindicatul Liber şi Independent, Sindicatul MTI şi Sindicatul „Muntele”.

În sfârşit, minerii lupeneni (care se vede că au citit cu folos „Ziarul Văii Jiului”) sunt solidari în faţa răului cel mare: închiderea minei Lupeni.

Reamintim că în luna mai a anului trecut, Petre Bebe Nica (pe atunci lider de sindicat, acum director general executiv CEH) şi Constantin Jujan (atunci director general CEH, acum consilier al… directorului general CEH) au semnat protocolul de închidere a unor capacităţi miniere din Valea Jiului, Sindicatul „Noroc Bun” fiind singurul sindicat minier care a refuzat semnarea certificatului de deces al mineritului Văii Jiului.

Una peste alta, este emoţionantă această solidaritate a ortacilor de la Mina Lupeni.

Marian BOBOC

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii