Metode de depunere si retragere la pariuri online

Metode de depunere si retragere la pariuri online

Timp de citire: 5 minute

Casele de pariuri de pe internet pun la dispozitia clientilor mai multe metode de plata, atat in ceea ce priveste alimentarea contului, cat si retragerea castigurilor. La pariuri online poti juca acum chiar si fara card bancar, ceea ce evident reprezinta un mare avantaj.

In cadrul acestui articol iti voi prezenta toate informatiile legate de modalitatile de plata acceptate de agentiile de pariuri de pe internet – care sunt acestea, cum se utilizeaza si alte detalii importante.

Ce trebuie sa stii despre depuneri la pariuri online?

In primul rand, inainte de a-ti alimenta contul de joc trebuie sa cunosti cateva informatii de baza legate de depunerile la agentiile de pariuri online.

Conform reglementarilor ONJN, fiecare depunere la agentiile licentiate va fi taxata cu 2% din suma depusa. Asta inseamna ca, de exemplu, daca depui 100 RON, in contul de pariuri online vei avea disponibili 98 RON, dupa aplicarea taxei respective.

Trebuie sa iti spun insa ca exista unele case de pariuri online care scutesc clientii de aceasta taxa la depunere, pe care practic operatorul o plateste in locul tau. In ultimul timp tot mai multe agentii fac asta, evident in scopul atragerii clientilor, scutirea taxei la depunere fiind un avantaj destul de important.

Ce trebuie sa mai stii despre depunerile la pariuri online este faptul ca aceste tranzactii se realizeaza instant, in marea majoritate a cazurilor. De altfel, cu exceptia depunerii prin transfer bancar, toate celelalte metode de plata iti asigura intrarea banilor in contul de pariuri in doar cateva momente.

Nu in ultimul rand, in contul tau de pariuri online vei putea depune doar utilizand metode de plata care iti apartin. Asta inseamna ca datele specificate la inregistrarea pe site-ul de pariuri (nume, prenume, adresa) trebuie sa coincida cu datele metodei de plata folosite.

Retragerea castigurilor de la agentiile de pariuri online

Din start trebuie sa iti spun ca si retragerile de la casele de pariuri de pe internet sunt taxate. Mai exact, pentru fiecare retragere efectuata din contul tau vei plati un impozit de 1% din suma retrasa.

De asemenea, la majoritatea operatorilor de pariuri online licentiati in Romania vei putea retrage doar utilizand ultima metoda de plata folosita la depunere. Asta inseamna ca, de exemplu, daca ultima data ti-ai alimentat contul folosind cardul bancar, atunci va trebui sa selectezi la retragere tot cardul bancar.

Un lucru foarte important de stiut este acela ca vei putea solicita o retragere doar daca ai contul de pariuri verificat. Verificarea contului este oricum un proces obligatoriu prin lege, iar eu unul iti sugerez sa iti verifici contul imediat cum l-ai creat.

Timpii de procesare a retragerilor difera in functie de mai multe criterii. In primul rand conteaza metoda de plata selectata. Retragerile utilizand cardurile bancare, de exemplu, pot dura intre 1-5 zile lucratoare, in timp ce tranzactiile prin Skrill, Neteller sau Paysafecard pot fi procesate in doar cateva ore.

In plus, prima retragere poate dura ceva mai mult decat in mod obisnuit. Acest lucru se poate intampla deoarece la prima astfel de tranzactie agentia de pariuri efectueaza verificari suplimentare asupra contului tau, astfel incat sa se asigure ca totul este in regula. Ulterior retragerile se vor procesa mult mai rapid. Mai multe informatii despre depuneri si retrageri poti afla si citind un blog de pariuri sportive.

Metode de plata disponibile la pariuri online

Acum ca ti-am prezentat tot ceea ce trebuie sa stii despre modul in care functioneaza depunerile si retragerile, probabil ca te intrebi care sunt metodele de plata acceptate, nu-i asa?

O agentie de pariuri online de top se remarca si printr-o varietate mare de metode de plata disponibile. Asadar, la pariuri online vei intalni urmatoarele modalitati de depunere si retragere:

  • Card bancar
  • Transfer bancar
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • TopPay
  • Smith&Smith
  • Depuneri/retrageri cash in agentii

Card bancar

Cardul bancar reprezinta cea mai des utilizata metoda de plata la agentiile online. Este si normal, deoarece in ziua de astazi aproape toata lumea are un card bancar. De asemenea, faptul ca este usor de utilizat il face sa fie atat de popular.

Transfer bancar

Platile realizate prin transfer bancar nu sunt atat de populare. Motivele sunt usor de inteles: atat depunerile, cat si retragerile sunt procesate destul de greu, ceea ce evident nu convine nimanui. Totusi, transferul bancar ramane o varianta pentru cei care nu au atasat un card la contul bancar.

Skrill

Skrill este un portofel electronic care iti permite sa faci plati online. Este utilizat de multi pariori, deoarece retragerile prin intermediul Skrill sunt procesate foarte rapid. Astfel, in doar cateva ore poti avea banii disponibili in contul tau.

De asemenea, la contul Skrill poti atasa un card bancar cu care sa poti ulterior sa scoti bani cash de la bancomate. In plus poti opta si pentru un card Skrill care iti ofera o serie de avantaje si pe care il poti utiliza la fel ca un card normal.

Neteller

Este vorba tot despre un portofel electronic, aproape similar cu Skrill. Totusi Neteller este mai putin popular in Romania, principalul motiv fiind acela ca taxele pe care le percepe sunt ceva mai ridicate decat in cazul Skrill.

Paysafecard

Paysafecard reprezinta o cartela pre-platita cu care poti face plati online. Aceasta este disponibila si pentru pariuri, iar mai nou multe dintre agentiile online permit si efectuarea de retrageri prin Paysafecard.

Cartele Paysafecard (care de altfel se rezuma la un cod de incarcare) poti cumpara din toate locatiile unde vezi emblemele PayZone sau PayPoint, iar acestea sunt extrem de numeroase la noi in tara. Pur si simplu selectezi valoarea dorita a Paysafecard-ului, introduci banii in aparat si vei primi o chitanta cu un cod PIN de 16 cifre cu care ulterior iti poti incarca contul de pariuri.

TopPay

TopPay este o metoda de plata aparuta destul de recent la agentiile online, prin care jucatorii pot efectua depuneri si retrageri de bani cash. Prin intermediul locatiilor Inmedio vei putea acum sa iti alimentezi contul de pariuri de pe internet, dar si sa iti retragi castigurile.

Mai mult decat atat, pentru jucatorii din Bucuresti TopPay ofera si un serviciu de depunere cash direct de acasa. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unui curier, care se prezinta la adresa ta si va efectua o depunere sau retragere din contul tau de pariuri.

Smith&Smith

Este vorba despre un alt lant de locatii care vine in sprijinul pariorilor si le ofera posibilitatea de a depune si retrage la agentiile de pariuri online fara card bancar. Smith&Smith colaboreaza cu mai multe case de pariuri online, iar prin intermediul acestui serviciu vei putea efectua plati cu bani cash.

Depuneri/retrageri cash din agentii

Pe internet exista cateva agentii de pariuri licentiate care detin si locatii stradale in Romania. Prin intermediul acestor case de pariuri stradale vei putea depune si retrage bani foarte usor din contul de pariuri online.

De altfel, retragerile prin aceasta metoda sunt cele mai rapide in momentul de fata, astfel ca la unii operatori poti solicita o retragere instant si sa mergi sa iti ridici imediat banii din cea mai apropiata agentie.

In concluzie, metodele de plata acceptate de catre casele de pariuri online sunt foarte diverse. Acest lucru este evident in avantajul jucatorilor, care astfel pot alege cea mai convenabila si comoda metoda pentru ei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii