Mesajul lui Voicu către Farcaş: „Nu a fost frumos ce ai...

Mesajul lui Voicu către Farcaş: „Nu a fost frumos ce ai făcut”

Timp de citire: 2 minute
Antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, s-a supărat rău pe portarul Adrian Farcaş, pe care îl vede ca fiind principalul vinovat pentru cele întâmplate la partida de la Petrila. 
Cel mai slab meci
După primirea celor patru goluri de către Hercules Lupeni în partida cu Inter Petrila, tunurile s-au îndreptat şi spre portarul Adrian Farcaş, pe care antrenorul Dan Voicu l-a înlocuit: „Nu este corect cum a procedat Farcaş, pe lângă faptul că a greşit foarte mult. Nu a fost frumos ce a făcut Farcaş. A făcut cel mai slab meci al lui. Nu vreau să umbresc cu nimic din victoria echipei din Petrila, dar diferenţa de scor au făcut-o greşelile lui Farcaş. Şi mai nou, după meci nici măcar nu a venit să-şi ia adio de la noi, având în vedere faptul că a plecat la muncă în Austria. Nici măcar nu ne-a anunţat. Felul cum s-a despărţit de noi, apărând sub orice critică, pe mine m-a lăsat fără cuvinte”, a declarat Dan Voicu.
Referitor la jocul cu Inter Petrila, Dan Voicu a punctat: „Nu a fost un joc dur, a fost terenul greu, iar Thirt a încercat să ţină jocul în mână. Au fost cele două atacuri de roşii, dar, per ansamblu, a fost un joc sportiv, frumos, s-au remarcat în mod deosebit doi jucători: Kalai de la Petrila şi-a demonstrat clasa şi valoarea, şi Farcaş, portarul de la noi, care a făcut cel mai slab joc din cariera sa. Remarc încă o dată arbitrajul foarte bun al lui Thirt. Îi felicit pe câştigători, dar şi pe jucătorii mei pentru evoluţia din tur”, a spus Dan Voicu.
Umbra lui Voica. La Călan
Dan Voicu nu poate uita faptul că echilibrul echipei sale care a condus aproape pe tot parcursul turului s-a rupt la partida de la Călan: „Totul s-a rupt din cauza arbitrului Voica, care şi-a bătut joc de noi la meciul de la Călan. Noi am plătit, dar observatorii, arbitrii care greşesc de ce nu plătesc?!. La Călan s-au aruncat cu pietre şi sticle în noi, spectatorii mi-au luat jucătorii la pumni. Preşedintele de la Certej a venit la comisie să depună declaraţie în favoarea noastră, iar în etapa următoare comisia i l-a făcut cadou pe arbitru Voica la meciul lor. Nu s-au luat măsuri împotriva lui Voica, doar împotriva noastră. Jucătorul meu, Remus Moldovan, a fost lovit cu pumnii la Călan. Am avut patru suspendaţi după acel meci. Drept urmare, în  partida următoare am făcut doar egal. Am pierdut şefia clasamentului din cauza arbitrajului lui Voica. Iar acesta nu a păţit nimic. A fost trimis la o etapă în Liga a V-a. Au venit oameni de la alte echipe să spună ce am păţit noi”.
Pregătirile continuă 
Cu toate că jucătorii de la Hercules Lupeni au avut o masă festivă după meciul cu Inter Petrila, antrenorul Dan Voicu spune că echipa sa va mai continua cu două antrenamente pe săptămână până la 20 decembrie: „Dacă vor să vină, să vină. Dacă nu, ei pierd. Eu nu îi aduc cu forţa la antrenament. Eu spun că trebuie să ne mai pregătim pentru că pauza ar fi una prea mare, dat fiind faptul că acest campionat s-a încheiat în noiembrie”.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii