Marți. Ediția a X-a „Citești și câștigi”

Marți. Ediția a X-a „Citești și câștigi”

Timp de citire: un minut

După 3 luni în care au avut timp să studieze bibliografia, de marți elevii hunedoreni vor începe confruntările în cadrul celui mai mare concurs de cultură generală din județ, „Citești și câștigi”. Anul acesta, concurenții de la 24 de colegii și licee din județ se vor întrece pentru premiile care la fiecare ediție au fost extrem de atractive.

Începând de marți, 13 februarie 2024, va începe cea de-a 10 ediție a concursului nostru de cultură generală, „Citești și câștigi!”.

Vor fi patru meciuri în cadrul primei zile a confruntărilor în grupe, primul dintre ele începând cu ora 11:00, când echipa Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva va întâlni echipa Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” Hunedoara.

De la ora 12:00 se vor afla față în față echipa Colegiului Național „Mihai Eminescu” Petroșani și cea a Liceului cu Program Sportiv „Cetate” Deva.

De la ora 14:00 se vor confrunta echipa Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara și cea a Liceului „Prof. Bora Tit Liviu” Baru.

Ultimul meci al zilei va începe de la ora 15:00 și va fi între Liceul Teoretic „Avram Iancu” Brad și Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Geoagiu.

Această ediție aduce în fața juriului echipe din 24 de colegii și licee ale județului Hunedoara. Bibliografia competiției vizează cunoștințe din domeniile: Științe/ Generalități, Artă/ Sport, Literatură, Geografie și Istorie, marea finală va avea loc în data de 18 aprilie 2024.

Puteți urmări concursul în direct pe pagina de Facebook a bibliotecii, pe postul regional HD365TV.

Concursul de cultură generală Citești si Câștigi este organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva.

Premiile oferite vor fi consistente și atractive: pentru locul I – 8 bărci pneumatice cu motor sprint, pentru locul al II-lea – 8 bărci pneumatice cu motor clasic, pentru locul al III-lea – 8 plăci de surf cu vâslă pentru ape stătătoare, pentru locul al IV-lea – 8 trotinete non electrice și căști de protecție, vouchere a câte o băutură răcoritoare, 192 de pachete cu cărți, trofee, diplome, precum și premii surpriză care vor fi atribuite prin tragere la sorți chiar în ziua marii finale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii