Marius Cucăilă (Ştiinţa Petroşani): / „Sunt şanse slabe să promoveze Lupeniul”

Marius Cucăilă (Ştiinţa Petroşani): / „Sunt şanse slabe să promoveze Lupeniul”

Timp de citire: un minut
Când vine vorba despre echipele din Liga a IV-a, oficialul echipei Universitatea Petroşani, Marius Cucăilă, spune lucrurilor pe nume.
Oficialul crede că Hercules Lupeni are slabe şanse de a promova în Liga a III-a, deoarece echipele din zona Timişoarei sunt foarte puternice şi unite.
„Sunt slabe şanse ca Lupeniul să promoveze, pentru că echipele din Banat sunt mult mai puternice şi mai unite decât cele de la noi. Am mai spus, singura şansă de a avea o echipă performantă este să ne unim şi să formăm o echipă competitivă. Noi îi aşteptăm pe toţi cei care doresc lucrul acesta să vină la masa tratativelor”, a declarat Cucăilă.
Universitatea Petroşani a terminat sezonul pe locul 8 în Liga a IV-a. Din toamnă lucrurile s-ar putea schimba însă pentru această echipă.
„Universitatea Petroşani a avut un final reuşit de sezon după începutul dezastruos sau mai bine spus după experimentul Albeanu. Dacă nu ar fi fost incidentul în meciul cu Jiul, unde am pierdut trei puncte din cauza noastră, cu siguranţă că am fi fost pe locul al şaselea. Nu ştiu în ce formulă vom continua, dar e posibil ca Universitatea să intre în clubul Ştiinţa, şi atunci echipa va avea un alt statut mult mai favorabil pentru noi”, a încheiat Marius Cucăilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii