Marinel Feder, anunț șoc: „90 la sută mă retrag din fotbal”

Marinel Feder, anunț șoc: „90 la sută mă retrag din fotbal”

Timp de citire: un minut

Marinel Feder, finanțatorul echipei de fotbal Retezatul Hațeg din Liga a IV-a, a declarat pentru „Ziarul Văii Jiului” că nu mai vrea să rămână în fotbal.

Feder a spus că vrea să-și vadă doar de afacerile lui și să stea departe de scandalurile din fotbal.
„M-am gândit să mă retrag și să îmi văd de afacerile mele. E drept, m-au supărat unii că au promis că vor face, că vor drege. Avem vestiarele alea de la stadion învechite, care necesită reparații capitale. Dacă iau boilerul de la stadion care este al meu, echipa rămâne fără apă. M-am cam săturat și eu. 90 la sută sunt decis să nu mă mai implic în fotbal. Am tot avut promisiuni că se vor implica și alții”, spune finanțatorul echipei. Feder și-a dat acceptul ca gruparea sa să susțină candidatura lui Cristian Coroiescu de la Victoria Călan la funcția de vicepreședinte al AJF Hunedoara.
Din cauza dispariției fulgerătoare a președintelui AJF Hunedoara, Mircea Sîrbu, Comitetul Executiv al Asociației a hotărât în şedinţa din data de 11 ianuarie 2018 convocarea Adunării Generale de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de miercuri, 7 februarie 2018.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii