Măgura Wave Fest / Cel mai bun festival nou-apărut

Măgura Wave Fest / Cel mai bun festival nou-apărut

Timp de citire: un minut
„Măgura Wave Fest” a primit deja recunoaşterea calităţii sale, chiar după prima ediţie organizată în august 2016, la Simeria, pe Măgura Uroiului. 
În cadrul galei „Metal Head Awards”, desfăşurată la Bucureşti, în 28 ianuarie 2017, evenimentul a primit trofeul „Best Romanian Emerging Festival” (cel mai bun festival nou-apărut), ceea ce reprezintă pentru echipa de organizare o încununare a eforturilor depuse şi o încurajare de a merge mai departe.
„Măgura Wave Fest” este un proiect creat din dorinţa de a promova muzica de calitate şi libertatea pe care ne-o oferă natura. „Locaţia a fost aleasă cu scopul de a schiţa un peisaj perfect de întâlnire pentru toate spiritele libere care simt şi vor să celebreze vibraţiile pozitive, într-un mediu încărcat de energii, emoţii şi viaţă.
Ne-am hotărât să-i dăm un impuls acestei oaze de tăcere, în care timpul parcă stă în loc şi să scriem o poveste reală. Cursul tăcut al Mureşului de la poalele Măgurii Uroiului, platoul întins, înghiţit de imaginea copleşitoare a apusurilor care învelesc cetatea Devei, sunt elementele forte ale poveştii noastre, care se alătură elementului principal, muzica de calitate”, au precizat organizatorii la momentul de debut al acestui eveniment.
Organizat de Centrul Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria, cu sprijinul autorităţilor, după ideea lui Cătălin Strinu şi a unui grup de prieteni voluntari, iubitori ai muzicii de calitate, „Măgura Wave Fest” a fost un succes încă de la prima ediţie, cifrele vorbind de la sine. Astfel, în cele 3 zile de festival, 22 de formaţii rock au urcat pe scenă în faţa celor aproximativ 4.500 de spectatori prezenţi la eveniment.
„Dorim să mulţumim publicului pentru susţinere şi să-i transmitem că, dincolo de poziţia onorantă în care ne aflăm, simţim responsabilitatea continuării demersului de a organiza acest eveniment cultural la o şi mai înaltă ţinută. Dorim ca Măgura Uroiului să devină o destinaţie culturală anuală şi, astfel, prin pasiune, să promovăm oraşul Simeria şi, totodată, judeţul Hunedoara”, au mai spus organizatorii evenimentului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii