Lupta continuă cu SARS-COV 2

Lupta continuă cu SARS-COV 2

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin-Petru Marian, a emis un ordin în urma căruia echipe mixte de polițiști, jandarmi și pompieri au efectuat astăzi o acțiune de prevenire și control la instituțiile publice din municipiul Deva, în contextul numărului mare de persoane depistate pozitiv la infecția cu SARS – COV 2.

 

La începutul acțiunii, prefectul județului le-a transmis ofițerilor și subofițerilor implicați în acțiune că verificările și aplicarea mijloacelor de prevenire în instituțiile publice constituie  o misiune importantă, având în vedere că angajații relaționează cu un număr mare de locuitori ai județului Hunedoara.

Echipele mixte participante la acțiune au efectuat controale la 35 de instituții, în spațiile special destinate publicului, în birourile angajaților și au amplasat la intrarea în clădire un afiș care cuprinde un set de norme generale pentru protecție sanitară. Nu au fost întâlnite situații în care să nu fie respectate normele de protecție prevăzute de reglementările specifice stării de alertă sanitară.

 

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii