Lupeni / Un nou proiect depus, cu finanțare prin PNRR de aproape...

Lupeni / Un nou proiect depus, cu finanțare prin PNRR de aproape 600.000 euro

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

De ceva vreme, preocuparea față de parcări la Lupeni este la intensitate maximă. Primarul Lucian Resmeriță vrea să rezolve definitiv în câțiva ani descongestionarea totală a primei benzi de mașini de pe toată artera principală, creând astfel siguranță și fluență traficului auto. În acest scop, anual, sunt create sute de parcări noi pe toată lungimea bulevardului ce traversează orașul de la est la vest. Iar acestea nu sunt toate, după cum veți vedea…

 

Lucrurile nu se termină deloc doar cu noile parcări, ori reabilitarea și mărirea celor vechi, primăria dorind acum să achiziționeze pentru parcările din localitate un sistem automat de administrare.

Prin PNRR și printr-un proiect depus recent, primăria dorește practic să achiziționeze, cu aproape 600.000 de euro, bani europeni, un sistem de control al accesului auto cu bariere, probabil pentru zona turistică Straja și Agrement, dar și un sistem performant de securitate compus din subsisteme de alarmare la efracție și un subsistem de televiziune cu circuit închis, cu iluminare publică a perimetrului parcării supravegheate.

Despre toate acestea și alte informații a transmis, marți 17 mai, chiar primarul Lucian Resmeriță:

„Primăria municipiului Lupeni a depus un nou proiect finanțat din bugetul Planului Național de Redresare și Reziliență, acesta are ca obiectiv de investiții achiziționarea unui Sistem automat pentru administrarea parcărilor în municipiul Lupeni și acesta presupune achiziționarea următoarelor sisteme: un sistem automat de control al accesului auto cu bariere, respectiv bariere automate și echipamente de monitorizare, case automate ale sistemului de parcare; un sistem de securitate compus din subsisteme de alarmare la efracție și un subsistem de televiziune cu circuit închis, iluminat public în tot perimetrul obiectivului, precum și construcții modulare pentru echipamentele achiziționate.

Proiectul are o valoare totală de 2.929.006,50 lei (595.000 euro) și este finanțat din fonduri europene”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii