Lupeni / Tot 1.273 de ornamente. Tot Diacom… 

Lupeni / Tot 1.273 de ornamente. Tot Diacom… 

Timp de citire: un minut

Ca și anul trecut, și anul acesta Diacom Prestcom se va ocupa de racordarea iluminatului festiv la iluminatul public pentru perioada sărbătorilor de iarnă. 

Anul trecut administrația locală a investit aproximativ 400.000 de lei pentru a achiziționa o serie de ornamente pentru a împodobi orașul.
Anul acesta cele 1.273 de ornamente din depozitele primăriei vor fi racordate la iluminatul public în această perioadă. 90.026 lei va costa montarea și demontarea ornamentelor. Nu sunt bani puțini deloc, tocmai de aceea unele administrații locale preferă închirierea ornamentelor, ce include și aceste operațiuni de montare, demontare și service.
Cele 1.273 de ornamente, care sperăm să fii rezistat fără a fi alterate peste an, sunt formate din 64 de ghirlande alb-rece, o figurină de 2 metri care îl întruchipează pe „Îngerul Gabriel”, o sanie cu ren care-l poartă pe Moş Crăciun, lungă de 5 metri, şi înaltă de 2,5 metri, 510 şiruri extensibile, un banner cu mesaj format din 42 de LED-uri, un şir luminos de 20 de metri, 31 de şiruri luminoase pentru pomul de Crăciun, alte 220 de ghirlande extensibile, şiruri luminoase galbene, albastre şi roşii de câte 20 de metri lungime, alte două bannere cu câte 5 şi 7 LED-uri, 20 de tuburi luminate cu LED, o sferă în elipsă de un metru înălţime, 8 stele a câte 122 de LED-uri, care cu câte 2 metri în înălţime, 35 de traversări cu LED, un pom de Crăciun luminos, cu înălţimea de 7 metri, care cântăreşte 270 de kilograme, şi are un diametru de 3,5 metri. 960 de metri de tub luminos cu LED-uri şi o altă arcadă luminoasă de 2,5 metri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii