Lupeni / Teatru la Palatul Cultural „Minerul”

Lupeni / Teatru la Palatul Cultural „Minerul”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Joi, 24 martie, Palatul Cultural „Minerul” din Lupeni va fi din nou plin și animat. Primăria municipiului și Consiliul Local Lupeni pregătește pentru cei mici și pentru cei mari două piese de teatru, puse în scenă de actorii de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

 

Și o să începem cu piesa de teatru pentru copii, care va începe la ora 11,00, și la care, cu siguranță, copiii de la școlile și grădinițele din localitate vor fi prezenți și se vor bucura alături de actorii talentați și profesioniști de la teatrul petroșenean, în frunte cu Oana Crișan, Oana Liciu-Gogu, Nicoleta Niculescu, Irina Bodea-Radu, Mihai Sima, Andrada Dobre și Gheorghe Stoica, care se află în distribuția îndrăgitei piese pentru cei mici, „Fram ursul polar”, după cartea scrisă de Cezar Petrescu, în regia lui Horațiu Ioan Apan. Prețul unui bilet va fi de doar 8 lei, astfel că cei mici sunt așteptați în număr mare.

Joi, seara, începând cu ora 18,00, lupenenii sunt așteptați să vizioneze piesa de teatru „Recuperare. Un proces”, pusă în scenă după autori contemporani de regizorul Marius Costache. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și de doar 10 lei pentru pensionari, elevi și studenți și biletele pot fi achiziționate zilnic, inclusiv joi, de la casieria Palatului Cultural „Minerul” în intervalul orar 10,00-13,00.

„Îi așteptăm pe toți cei care iubesc teatrul să vină la piesa de teatru jucată de actorii de la Teatrul Ion D. Sîrbu din Petroșani și pusă-n scenă de regizorul Marius Costache. Sunt convins că o să le placă, cum sunt convins că și copiilor o să le placă Fram ursul polar, cu acea poveste minunată din lumea circului, dar și a ursului Fram, scrisă de Cezar Petrescu, de care și noi, când eram copii,ne-am bucurat lecturând cartea sau văzând filmul la televizor ori pe ecranul cinematografului”, ne-a declarat și a făcut invitația primarul Lucian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii