Lupeni / Singurul consilier ALDE – convins de dulceața social-democrației

Lupeni / Singurul consilier ALDE – convins de dulceața social-democrației

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN
Continuă trecerile de la ALDE Lupeni spre organizația PSD Lupeni. După ce săptămâna trecută, 90% din membrii ALDE Lupeni au trecut cu „bagajele” la PSD Lupeni, miercuri, 29 iulie, am fost informați că și consilierul local Andrei Resiga a părăsit „barca” liberalilor de la ALDE, alăturându-se echipei social-democrate a primarului Lucian Resmeriță.

„Mă bucură faptul că tot mai mulți oameni de bine din municipiul Lupeni decid să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni, cu sprijinul echipei PSD și al cetățenilor care doresc un Lupeni cât mai frumos, mai modernizat și mai plăcut. Din acest moment și domnul consilier local Andrei Resiga devine membru în marea familie PSD Lupeni. Împreună cu toți oamenii de bine și cu întreaga echipă a organizației PSD Lupeni vom dezvolta municipiul Lupeni!”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Andrei Resiga a explicat succint ce l-a determinat să facă acest pas în politica locală: „Am luat decizia, astăzi, de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Lucian Resmeriță. Am fost impresionat de evoluția deosebită pe care o cunoaște municipiul Lupeni în ultima vreme și doresc astfel să îmi aduc și eu contribuția la proiectul acestuia de modernizare a localității. Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni care m-au primit cu brațele deschise în această mare și frumoasă familie!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii