Lupeni / Puncte pentru hidratarea trecătorilor

Lupeni / Puncte pentru hidratarea trecătorilor

Timp de citire: un minut
Cele două puncte de hidratare existente, deocamdată, la Lupeni funcţionează de circa două săptămâni. Adică, cam de când s-a lăsat cu căldura mare, mon cher.
Primul de care dai,
punct hidratare2în cazul că vii dinspre centrul vechi al localităţii, este cel din vecinătatea Cinematografului “Cultural”. Ieri, cortul fusese instalat în jurul orei 11:00, iar domnişoara Bianca, voluntar de la subfiliala lupeneană a Crucii Roşii, nu ducea lipsă de solicitanţi. Avea deja destule nume trecute pe caietul pe care ţine evidenţa celor care au cerut să li se „ia” tensiunea sau să li se facă testul de glicemie.
Al doilea punct
de hidratare este în Bărbăteni. În parcul de peste drum de CAP. Ieri, la 11:30, câţiva bărbaţi de la primărie, ajutaţi de o doamnă asistentă medi­cală şi de o dom­nişoară voluntar al Crucii Roşii, tocmai instalau cortul. Nici acesta nu a dus lipsă de solici­tanţi în ultimele zile. Chiar şi peste şaizeci de persoane vin şi roagă personalul medical să le măsoare tensiune arterială sau să le spună cum stau cu glicemia, am aflat de la doamna asistent medi­cal. Ca să nu mai zic de cei care se opresc doar ca să bea un pahar cu apă de la dozator. „Deocamdată, în Lupeni avem două astfel de puncte de hidratare, mi-a spus cineva de la primărie, dar, dacă se impune, vom amplasa şi altele. Există tot ce trebuie pentru asta, aşa că nu vor fi probleme!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii