Lupeni / „Oprirea interzisă” pe Bulevardul Păcii

Lupeni / „Oprirea interzisă” pe Bulevardul Păcii

Timp de citire: un minut
Lupeniul, ca de altfel fiecare oraş din Valea Jiului, este liniar, construit de o parte şi de alta a unei străzi principale. Implicit, traficul mare se realizează pe strada principală, la Lupeni aceasta fiind Bulevardul Păcii şi Bulevardul Tudor Vladimirescu.
Din nefericire, de multe ori strada principală este şi cea mai sufocată din cauza parcărilor realizate lateral, obstrucţionând fluenţa şi vizibilitatea, mai ales în intersecţii şi în apropierea trecerilor de pietoni.
Vizibilitatea în trafic a fost soluţionată în primul rând prin eliminarea gardurilor vii de departajare a celor două sensuri, care a permis şi crearea unor locuri de parcare. Alte locuri de parcare au fost realizate şi în Cartierul Bărbăteni. În momentul de faţă se poate trece la următorul pas, acela de a interzice parcarea pe prima bandă a sensurilor de mers, astfel încât traficul să fie mai lejer.
Administraţia lupeneană a analizat situaţia în teren şi a propus interzicerea parcării pe partea dreaptă, direcţia de mers est-vest (Lupeni Centru-Bărbăteni). În primul rând, se va putea circula mai eficient astfel şi se va putea deszăpezi cu uşurinţă pe timpul iernii.
Interdicţia va fi stabilită de la podul de traversare a râului Brăiţa până la SC Universal Edil. Acest tronson nu are multe magazine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii