Lupeni / Liberalii au sprijinit financiar zece familii afectate de inundaţii

Lupeni / Liberalii au sprijinit financiar zece familii afectate de inundaţii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

de Corneliu BRAN
Sprijiniți de senatorul liberal Carmen Hărău, un grup de liberali din cadrul PNL Lupeni, în frunte cu președintele organizației, Cristian Roșu, au luat la pas duminica trecută Lupeniul ca să stea de vorbă cu o serie de cetățeni ale căror gospodării au fost afectate de inundațiile ce au avut loc recent.

Zece dintre aceste persoane au fost sprijinite pe loc financiar, urmând ca în săptămânile următoare această acțiune să continue, după cum ne spune chiar Cristian Roșu.
„Am vrut să mergem să stăm de vorbă cu oamenii, să le spunem că nu sunt singuri, că au sprijinul nostru, al liberalilor din Lupeni și din județ, după cum a transmis și doamna senator Carmen Hărău care ne-a sprijinit în această inițiativă. Zece familii, dintre cele mai afectate, au primit din partea noastră câteun mic sprijin financiar, care să le mai aline puțin suferința. Am văzut oamenii, am stat de vorbă cu ei, am înțeles ce ne-au transmis și toate astea ne fac să continuăm această acțiune și în perioada următoare, pentru că mai sunt familii care așteaptă sprijin din partea noastră a tuturor, indiferent de culoarea politică din care facem parte și indiferent de cine suntem. Ca atare, vreau să transmit și pe această cale că avem nevoie ca lângă noi să mai vină și alți oameni care vor să sprijine, fie membrii de partid, fie simpatizanți, fie oameni care nu au culoare politică, dar care, înainte de toate, sunt oameni cu inimă și suflet mare. Haideți cu toții să ne mobilizăm și în perioada următoare să încercăm să le aducem puțină bucurie și alinare celor care au atâta nevoie de noi toți în urma dezastrului lăsat de inundații!”, a făcut un apel, pe calea ziarului nostru, Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni și administratorul special CEH.
Rămâne de văzut câți din comunitatea locală și din cadrul PNL Lupeni se vor alia la această inițiativă, să sperăm cât mai mulți, astfel încât măcar o parte dintre cele mai afectate gospodării din localitate să treacă mai ușor peste acest capitol greu. Nu e ușor să treci cu bine peste o inundație produsă în casă de la o banală țeavă de apă, dar să treci cu bine când vezi Jiul de Vest că-ți intră-n casă, în curte și grădină și peste tot. De aceea, astfel de inițiative sunt binevenite întotdeauna și trebuie privite creștinește și nu politic dacă se poate. De aceea credem că toată lumea cu dare de mână și cu suflet generos din oraș, ba chiar și din Vale că în fond suntem aceiași comunitate locală dacă ar fi să judecăm cum trebuie, poate să se ralieze la apelul făcut de Cristian Roșu și să dea o mână de sprijin acestor oameni. Cum la fel trebuie procedat și la Câmpu lui Neag și Valea de Brazi din Uricani, Paroșeni-Vulcan sau Iscroni și Livezeni din Aninoasa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii