Lupeni / Cupa „Straja”

Lupeni / Cupa „Straja”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Revenim cu concluziile celor două mari competiții organizate în week-end-ul trecut în Straja-Lupeni de către Primăria municipiului Lupeni și consiliul local, în parteneriat cu firma COMEXIM R Lupeni, lângă care au stat Federația Română de Schi Biatlon și CSȘ Petroșani.

 

Este vorba de competiția de nivel național „Mini Cupa României” la Schi Alpin U 12 – slalom uriaș, unde au fost prezenți cei mai talentați și cei mai buni copii din țară, fapt de apreciat și mai mult organizarea în Valea Jiului a acestei competiții desfășurate pe 26 martie și de tradiționala „Cupa Straja”, derulată o zi mai târziu, pe data de 27 martie. Ambele competiții s-au desfășurat pe Pârtia „Baloo”, amenajată la cele mai înalte standarde posibile pentru ceea ce se cheamă pârtii din România și condiții de schi.

„Peste 170 de competitori s-au înscris la cele două competiții. Practic, am avut în Straja cei mai buni schiori din rândul copiilor și tinerilor, iar noi, împreună cu primăria, am încercat să le asigurăm cele mai bune condiții de schi și de cazare, astfel încât cu toții să-și aducă aminte cu drag de Straja din Lupeni. Sute de oameni au ținut să-i încurajeze pe competitori, iar vremea bună și zăpada de pe pârtii au făcut ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, deși, calendaristic, ne aflam la sfârșit de martie. La final, multe premieri, diplome, cupe și, firește,  multă voie bună și distracție. Ambele competiții au fost extrem de reușite și mă bucur că în Straja am bifat un nou week-end de poveste, cum am citit nu demult un titlu chiar la dumneavoastră în ziar”, a concluzionat în câteva fraze, relevante de altfel, Emil Părău, sufletul a ceea ce se cheamă COMEXIM R Lupeni, inclusiv Complexul „Montana”, o firmă lupeneană care susține an de an acest gen de competiții și tot ce înseamnă schi și acțiuni legate de stațiunea de deasupra Lupeniului.

Primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, a concluzionat de asemenea, referindu-se în mod special la competiția din ziua de 26 martie: „Am avut plăcerea ca în Straja să putem organiza, alături de firma COMEXIM R și de CSȘ Petroșani și, mai ales, de Federația Română de Schi, cărora le mulțumim că s-au gândit la Straja, Mini Cupa României la schi alpin, unde au fost prezenți cei mai buni copii din țară la acest sport. Ne-am bucurat împreună cu acești copii de zăpadă, soare, atmosferă frumoasă, peisaje, astfel că la final toată lumea a fost mulțumită, nu doar cei care au câștigat și au fost premiați. Felicitări micuților sportivi care s-au comportat admirabil, dar și antrenorilor care-i pregătesc și bineînțeles părinților, cei mai mulți prezenți alături de ei să-i susțină, veniți din toate colțurile țării. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea ireproșabilă a acestei competiții de nivel național. Mulțumesc personal celor de la Complexul Montana – Straja și celor de la Bunzac Media pentru fotografiile de înaltă calitate și expresivitate”.

La final trebuie să spunem că participanți, la ambele concursuri, au fost de la cluburi din toată țara, tradiționale în lumea schiului: ACS Darb Cluj, C.S. Carpați Sinaia, C.S.M. Corona Brașov, TORE Racing Club, C.S. Aktive Schi, CSS Baia Sprie, C.S.Ș. Caraimanul Brașov, ACS Fast Line Brașov, C.S. Sport N`Joy, Nagy Norbert Schi, C.S.S. Șoimii Sibiu și, firește, C.S.Ș. Petroșani (cu foarte mulți tineri talentați, de exemplu locurile 1 și 3 la fete fiind câștigate de Ilinca Groșuleac și de Sofia Vlaicu, în timp ce la băieți Petru Huda s-a clasat al doilea!).

Felicitări câștigătorilor, dar și celor care au participat, pentru că important e să participi…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii