Luigi Pop / „Imi doresc să promovez cu Jiul în Liga a...

Luigi Pop / „Imi doresc să promovez cu Jiul în Liga a doua”

Timp de citire: 2 minute

Luigi Pop, un alt jucator al Jiului, prezentat pe pagina de Facebook a echipei Jiul Petroșani 1919, s-a integrat repede în colectivul jiulist.

Luigi a venit de la Șimleu Silvaniei, unde a debutat în Liga a treia la doar 16 ani, în anul 2020, și a evoluat în toate partidele din acest sezon în tricoul alb-negru.

„Am avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor și a suporterilor, iar asta m-a făcut să mă acomodez cu ușurință la club și să prind drag de echipă.

Înainte să ajung în Petroșani știam că Jiul este o echipă cu o tradiție bogată în spate, un club cu ambiții mari, cu mult potențial, cu jucători mari, care și-au făcut debutul la această echipă și cu foarte mulți susținători. Odată ajuns aici, toate acestea mi s-au confirmat și chiar mai mult de atât, am rămas impresionat de galeria jiuliștilor”, a spus jucătorul pentru pagina menționată.

 

Zima, steaua norocoasă a lui Luigi

Actualul antrenor al Jiului, George Zima este cel ce i-a oferit șansa de a debuta în Liga a treia.

„Este și va rămâne pentru mine un punct de referință în viața mea de sportiv. Sub comanda lui am reușit să îmi dezvolt frumos abilitățile, am prins încredere, curaj și am avut parte de suport necondiționat. Faptul că echipa Jiului se află acum sub comanda lui este un mare plus și a reprezentat unul dintre factorii decisivi atunci când am luat hotărârea de a veni la Jiul”.

 

 

Emoții inevitabile

La meciul său de debut a avut emoții foarte mari.

„Au fost emoții și dorința de afirmare. Îmi vin în minte oamenii din tribune și, în special, trăirile pe care le-am avut când am auzit încurajările lor. Pentru un sportiv încurajările suporterilor au o importanță deosebită, nu degeaba se spune ca galeria este al 12-lea jucător în fotbal.

Îmi doresc foarte mult să îmi îmbunătățesc șutul, forța și abilitatea de a-mi folosi cu aceeași dexteritate ambele picioare, eu fiind stângaci.

Dorința cea mai mare pe care o am, în momentul de față, este să promovăm cu echipa în Liga a 2-a. Ar fi o realizare extraordinară atât pentru mine, cât și pentru echipă”, a conchis fotbalistul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii