Lucrările la sala de sport de la „I.G. Duca”, sediul nou, sunt...

Lucrările la sala de sport de la „I.G. Duca”, sediul nou, sunt tot mai aproape de finalizare!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Așa cum vă spuneam anul trecut, Școala Gimnazială „I.G. Duca” din Petroșani, sediul nou, situat pe strada Șt. O. Iosif, va avea funcțională din toamna anului acesta o sală de sport modernă, aceasta urmând a deservi sutele de elevi care învață acolo. O sală de sport absolut necesară și mult cerută de elevi și părinți. Săptămâna trecută, primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi a fost personal să vadă care este stadiul lucrărilor și să stea de vorbă cu reprezentanții constructorului și cu lucrătorii.

Tiberiu Iaco-Ridzi a constatat faptul că structura metalică a fost ridicată, la fel și pereții sălii, cei din exterior și cei ce delimitează terenul de sport și anexele, respectiv câteva birouri și încăperi și zona de vestiare și grupuri sanitare. Ceea ce face ca, acum, constructorul să se axeze pe ce are de făcut la interior.

„Cu pași repezi, lucrările la noua sală de educație fizică școlară, de la Școala Gimnazială I.G. Duca – sediul nou, se apropie de final. Lucrările s-au mutat acum la partea de interior, asta după ce constructorul a ridicat structura metalică și a montat pereții edificiului destinat copiilor care învață la această unitate școlară.

Proiectul, în valoare de 2.252.934,48 lei, este finanțat prin Compania Națională de Investiții, în cadrul Subprogramului Săli de Sport, în timp ce Primăria municipiului Petroșani asigură toate utilitățile necesare.

Sunt mulțumit de ce am văzut acolo, lucrările sunt în grafic și această școală din Petroșani va beneficia începând din anul școlar viitor de o sală de sport modernă, după toate cerințele europene”, a transmis după reîntoarcerea de pe teren primarul Petroșaniului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii