Lucrările la Lotul 2 Brad-Ioneşti au fost recepţionate

Lucrările la Lotul 2 Brad-Ioneşti au fost recepţionate

Timp de citire: un minut
Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), recepţia la terminarea lucrărilor pe DN 76, Lot 2: Brad – Ioneşti, km 35+432 – km 55+425 a fost efectuată. 
Odată cu analizarea calităţii lucrărilor care au făcut obiectul contractului „5R10b, km 35+432 – km 55+425 Brad – Ioneşti”, comisia a constatat că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic şi calitativ respectând reglementările în vigoare, astfel că sunt întrunite condiţiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranţă.
„DN 76 a fost un proiect pe care l-am găsit blocat şi a trebuit să luăm măsuri imediate pentru deblocarea şi finalizarea acestuia. Am intensificat controalele şi am solicitat în permanenţă executarea lucrărilor ţinându-se cont de calitate şi de bună execuţie. Atât noi, compania, cât şi Ministerul Transporturilor ne-am asumat ca una dintre priorităţile noastre să fie executarea lucrărilor pe DN 76 astfel încât  la finele acestui an să se poată circula în condiţii normale de siguranţă şi confort”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNAIR SA.
Valoarea totală a contractului este de  64.990.352,16 lei fără TVA. Lucrările au fost realizate de Antreprenorul PORR BAU GmbH şi beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepţie a acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii