Liceeni, au început înscrierile pentru Bursele stART

Liceeni, au început înscrierile pentru Bursele stART

Timp de citire: un minut

Provident Financial România și Școala de Valori au lansat, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, cea de-a patra ediție a programului Bursele stART. Programul oferă burse anuale, în valoare totală de 150 000 lei.

50 de liceeni talentați la muzică, desen sau pictură vor primi burse anuale pentru a-și susține talentul. De asemenea, tinerii vor avea parte de o serie de ateliere de educație non-formală în care vor învăța cum să facă din pasiunea lor o carieră de succes.

Concret, Bursele stART oferă 50 de burse, astfel: 15 burse în valoare de 2.200 de lei fiecare, la pictură;15 burse în valoare de 2.200 de lei fiecare, la desen; 20 de burse în valoare de 4.400 de lei fiecare, la muzică. Bursele sunt anuale și vor fi acordate lunar în perioada ianuarie-decembrie 2018.

Cu ajutorul lor, adolescenții își pot achiziționa materiale, instrumente și echipamente necesare cultivării talentului și vor putea participa la concursuri naționale, expoziții, concerte sau vor putea urma cursuri de perfecționare în domeniul artistic ales. Bursierii vor beneficia și de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Calendarul ediției 2018

  • Înscrieri: 20 septembrie – 27 octombrie 2017
  • Jurizare: 27 noiembrie – 7 decembrie 2017
  • Afişarea listelor cu bursierii pe pagina proiectului: 18 decembrie 2017
  • Durata bursei: ianuarie – decembrie 2018

Dosarul de înscriere, însoțit de anexele completate, trebuie trimis până în 27 octombrie 2017 (data poștei sau data primirii e-mail-ului cu toate documentele completate) la adresa de e-mail burselestart@scoaladevalori.ro sau prin poștă/curier la adresa Str. Ion Nistor, nr. 2, Mezanin, ap. 1, Sector 3, București, cod poștal 030041.  Pe plic se menționează: Pentru Programul Bursele stART.

Selecția beneficiarilor burselor va fi realizată de către o comisie care va analiza dosarele de înscriere, pe baza criteriilor de validitate menționate în ghidul programului.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii