La Vulcan / Ile va fi băgat în corzi de către consilierii...

La Vulcan / Ile va fi băgat în corzi de către consilierii locali ai opoziţiei

Timp de citire: 2 minute
Gheorghe Ile a fost pur şi simplu desfiinţat de către ZVJ după apariţia articolului în care lumea a aflat despre mânăreala pe care primarul din Vulcan a făcut-o cu banii destinaţi organizării Revelionului pe stradă. Publicând informaţiile pe care Ile le-ar fi vrut ţinute la obroc, directorul cotidianului a şters pe jos cu el.
Problema va fi,
foarte sigur, adusă în discuţie în şedinţa de consiliu local din această lună. Câţiva consilieri locali, nu din aceia care fac scut în jurul lui Ile, şi-au trecut deja pe hârtie întrebările la care vor răspunsuri concrete, iar nu abureli sau prosteală marca Gheorghe Ile. Asta, fiindcă, desigur, sunt şi vulcăneni curioşi să afle misterul plăţii sumei de 18.000 de lei unei societăţi comerciale de divertisment aflate la sute de kilometri de Vulcan, taman în Teleorman. Cum s-a ajuns şi a fost aleasă exact aceasta? Şi de unde până unde atâţia amar de bani achitaţi unei firme înfiinţate cu câteva zile înainte de Anul Nou? Care o fi legătura dintre moroşan şi teleormănean?
Consilierii locali,
alţii decât cei care-şi apleacă privirea când Ile se uită urât sau se răsteşte la ei, vor să afle de la “sursă” cum a ajuns nu doar cu gândul, ci şi cu banii taman în judeţul care l-a dat ţării pe măreţul lui preşedinte de partid. Apoi, cu acelaşi nepotolit interes, aceiaşi consilieri locali îl vor chestiona pe primar în privinţa achiziţionării, de către Spitalul municipal Vulcan, a telefoanelor mobile care costă, fiecare, peste douăzeci şi opt de milioane de lei vechi. O sfidare la adresa vremurilor pe care le trăim, cum bine a punctat directorul Cătălin Docea. Pe de altă parte, pare-se că i se va pune, pe bună dreptate, din nou în cap nerezolvarea problemei asigurării cu căldură a şcolilor. Încă nu au sărit la el părinţii copiilor care îngheaţă de frig la ore, dar se poate aştepta oricând la asta. În tot cazul, în ultima zi de joi a lunii ianuarie, Ile va fi băgat rău de tot în corzi de către o parte a consilierilor locali. Şi nu ar fi o surpriză daca, după asta, unul dintre aceştia ar da din nou fuga la procuratură.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii