La Vulcan / Este în curs de amenajare infrastructura dintre blocurile de...

La Vulcan / Este în curs de amenajare infrastructura dintre blocurile de la Dincă

Timp de citire: 2 minute
Proiectul de reamenajare a infrastructurii cuprinse între blocurile din zona sediului filialei BCR Vulcan şi fosta piaţa agroalimentară a început să se materializeze de câteva zile bune.
Pentru cea mai
mare parte dintre vulcăneni, începerea lucrărilor în acest punct vestic al municipiului nu este ceva care să-i fi luat prin surprindere. În fiecare şedinţă de consiliu local primarul Gheorghe Ile face referire la investiţiile în curs de derulare, la stadiul în care se află ele, dar şi la cele care sunt programate să înceapă. Or, proiectul despre care vorbesc este pe ţeavă de câteva luni bune, iar consilierii locali ştiau la sigur despre el. Mai ales că ei au fost aceia care au votat atât proiectul, cât şi sumele de bani alocate realizării lui.
Treaba merge bine.
Am constatat asta chiar ieri dimineaţă. Între blocuri mai este puţin şi se termină bordurarea. La treaba asta cu bordurile cel care întocmeşte proiectul ar trebui să fie mai atent şi, în primul rând, să dea pe la faţa locului. Ca să-i întrebe pe locatari de una, de alta, iar nu să procedeze cum vede el din înaltul cerului, şezând pe Google Earth. Ştiu de ce zic asta. La blocurile dinspre BCR locatarii au fost nemulţumiţi, pentru că li s-a redus numărul locurilor de parcare, iar acolo unde ar fi trebuit nu s-a montat tipul de bordură care să fie accesibil şi vehiculelor utilizate de persoanele cu dizabilităţi.
Chestiunea
s-a rezolvat, fiindcă în cartierul acela locuiesc persoane care ştiu să-şi facă auzit glasul atunci când e nevoie. S-a măsurat, am văzut tot ieri, lăţimea pe care va fi aşternut asfalt pe strada Ecaterina Teodoroiu. Nu aţi auzit de strada asta? Nu mă mir. O ştiu bine popa şi poliţiştii, vorba unui bărbat cu care am schimbat câteva cuvinte. Este strada aceea care, venind dinspre „Profi”, se face la dreapta după ce treci podul peste pârâul Valea Morii.
Pe o lăţime
de patru metri va fi asfaltat drumul care, mai mult o potecă, doar în nomenclatorul stradal purta numele de stradă. Fireşte, lucrări similare se vor efectua şi între blocurile de pe partea cealaltă a bulevardului. Sper să nu greşesc, dar, din câte am auzit vorbindu-se, s-ar părea că minunea urmează să se petreacă până-n toamna acestui an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii