La Vulcan / Dacă-i nedeie, nedeie să fie!

La Vulcan / Dacă-i nedeie, nedeie să fie!

Timp de citire: un minut
La Vulcan se simte că e nedeie. Atât prin acţiunile cultural-sportive înscrise în programul evenimentului, pus la punct de către consiliul local, cât şi prin pregătirile care se văd cu ochiul liber.
Pe bulevard
plumbuire la lampas-au înşirat deja tarabele cu toate alea: de la mici, hamsii şi grătare la tot felul de brizbrizuri şi jocuri pentru copii. Ieri, bunăoară, i-am văzut pe doi tineri cărând câteva manechine de femei. Le duceau tranşate. Unul avea grijă de picioare, iar celălalt, care le luase în primire partea de sus, îşi mulase, tandru, braţele peste busturi. Mai târziu, le-am văzut pe cucoanele din ghips lângă o tarabă. Tot dezbrăcate. Joi dimineaţa, băieţii cu scena nu apăruseră încă. Posibil să vină astăzi şi să se apuce de treabă. Nu ştim încă nimic despre VIP-urile care ne vor delecta cu play back-urile lor „interpretate” ireproşabil. Se cunosc doar numele trupelor, ale interpreţilor şi dansatorilor locali.
În rest, toată
negustorimea venită cu utilaje de gătit şi frigidere este trasă la curent şi aşteaptă să se dea drumul la petrecere. Vremea se anunţă a fi bună şi în următoarele zile, aşa că, din punct de vedere meteorologic, nu văd să fie probleme. Ca în fiecare an, s-a reparat şi drumul care, din Pinului, pe lângă Lampă, duce la locul de agrement „La Brazi”. S-a început cu „plumbuitul” – cum, bacovian, îi place lui Ile să spună – din partea de sus, iar ieri, în jurul amiezii, lucrătorii finalizau porţiunea de lângă Lampă. Porţiune care face parte din strada Bazinului, cea care dă înspre Valea Morii. Stradă care, sper să nu mă-nşel, va fi asfaltată în întregime în acest an. După ce va fi terminată instalarea canalizării. Dar asta-i o altă poveste. Deocamdată să ne concentrăm pe Nedeia Vulcăneană care este.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii