La Vulcan / Conducere liberală nouă

La Vulcan / Conducere liberală nouă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Propunerea domnului Adrian David, coordonatorul activității liberalilor din Valea Jiului, a fost acceptată și validată, vineri, de către Biroul Politic al PNL Hunedoara. Ca urmare, în fruntea conducerii organizației PNL Vulcan a fost numit domnul ing. George Gheorghiu, în prezent director al EM Vulcan.

Argumentul pentru care

județul a acceptat numirea sa pe funcție mi-a fost prezentat chiar de către domnul Adrian David în convorbirea telefonică purtată luni.

„Eu m-am săturat de experimente gen Dănuț Anghel și Dan Marinescu, mi-a relatat dumnealui. Am nevoie de un om serios. Dacă nu va da roade, va pleca și el cum au plecat și alții”. Coordonatorul activității liberale din vale este sigur că ing. George Gheorghiu nu a fost membru PSD, ci numai că „O fi fost pe la ședințe, l-o fi chemat Ile”.

La reproșul că

ședința din 9 februarie a fost una tainică, fără să fi fost convocați și membrii biroului politic, domnul Adrian David a răspuns că, la PNL Vulcan, nu mai exista birou politic. A fost alcătuit, însă, unul nou, în care „sunt membri vechi plus Gheorghiu și Aurora Istrate”, a precizat coordonatorul devean, odată cu promisiunea că-mi va trimite lista cu membrii noului birou politic. Lucru care nu s-a mai întâmplat. Din scurta discuție purtată cu domnia sa am mai reținut că noul președinte al organizației PNL Vulcan a avut deja o întrevedere cu doamna președinte al organizației județene a PNL și că și-a luat angajamente în fața dumneaei. „Dacă nu se mișcă cum trebuie, lucrurile se schimbă așa cum a fost și înainte!”, a încheiat domnul Adrian David.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii