La Vălişoara / O frumoasă expoziţie de insigne

La Vălişoara / O frumoasă expoziţie de insigne

Timp de citire: 2 minute
În 13 şi 14 august a avut loc la Vălişoara (judeţul Hunedoara) cea de-a XI-a ediţie a Zilelor comunei, care, în cadrul larg al manifestărilor, a cuprins şi cea de-a VIII-a ediţie a expoziţiei de insigne cu tematică sportivă.
IMG_6008Timpul deosebit de frumos a permis ca evenimentul să aibă loc, spre bucuria participanţilor, în aer liber – pe cochetul stadion „Voinţa” din localitate.
Expoziţia polarizează atenţia celor mai valoroşi colecţionari din judeţ care, în ultimii ani, aduc în expoziţie cele mai valoroase insigne sportive emise pe toate meridianele lumii.
Anul acesta, la expoziţia colectivă, şi-au adus contribuţia: Ioan Lung, Alexandru-Gheorghe Turi, Lucian Bornemisa de la Deva, Neiconi Timotei (Haţeg), Tiberiu Kelemen, preşedintele A.C.I.R., Dumitru Puşcaşu, secretarul A.C.I.R., şi Eugenia Kelemen (Petroşani), Dorel Huh, Cornelia-Maria Huh, Dimitrie-Raul Rovinar, Maria-Viorica Rovinar, Ioan-Mircea Rovinar – primarul comunei, toţi din Vălişoara. A participat şi doamna Violeta Neiconi, sperăm o viitoare membră a asociaţiei.
După montarea celor 32 de panouri, care au însumat convenţional 9.920 de insigne, a rezultat o expoziţie unitară care a reflectat fidel activitatea sportivă, în special cea fotbalistică.
Au urmat două alocuţiuni ale primarului localităţii Vălişoara, dl. Ioan-Mircea Rovinar. Acesta a mulţumit atât organizatorilor, cât şi participanţilor pentru efortul depus în realizarea acestui act de cultură în localitatea Vălişoara. I-a mulţumit şi domnului profesor Tiberiu Kelemen – preşedintele A.C.I.R., care în fiecare an participă la evenimentul din comună, aducând spre a fi expuse insigne deosebite. În replică, preşedintele Kelemen a mulţumit Primăriei Vălişoara şi Consiliului Local pentru organizarea manifestării din fiecare an, precum şi familiei Huh care, de fiecare dată, îşi pune casa la dispoziţia noastră, ca să putem discuta în linişte câteva ore.
Toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, cupe, fanioane şi ilustrate, iar pentru marcarea evenimentului A.C.I.R. a pus în circulaţie o insignă primită de fiecare expozant; tirajul piesei este foarte mic de doar 14 exemplare.
 
Secretar A.C.I.R.
Dumitru Ioan PUŞCAŞU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii