La SUP / Automate de cafea și snack-uri

La SUP / Automate de cafea și snack-uri

Timp de citire: un minut

Cu 18, respectiv 17 voturi pentru, consilierii locali din Petroșani au fost de acord cu concesiunea a câte 3 mp pentru amplasarea în incinta spitalului a unui automat de băuturi calde și a unuia cu snack-uri.

Concesiunea, în vederea amplasării automatelor, se va realiza în urma unei licitații publice, pentru o durată de 5 ani. Redevenţa minimă de la care va porni licitaţia este de 10 lei/ mp/ lună.
Licitația va fi realizată de mana­gerul Alin Vasilescu, tot el va semna și contractul de concesiune. Iniţiativa va oferi oportunitatea pacienţilor şi angajaţilor spitalului de a bea băuturi calde de la automat.
Prin Studiul de Oportunitate se propune o redevenţa minimă de la care va porni licitaţia, în sumă de 10 lei/mp/lună. Studiul de oportunitate arată și motivele de ordin economic, financiar, social și de mediu, care justifică realizarea concesiunii. În primul rând, prin concesionarea suprafeţei de 3 mp se va crea posibilitatea pacienţilor și angajaţilor spitalului de a avea acces facil la serviciile oferite,  evitându-se astfel deplasarea pacienţilor în afara spitalului, fapt care contravine regu­lilor de spitalizare, existând posibilitatea de a introduce în spital microbi din exterior. Redevența va fi un venit în plus la bugetul spitalului, studiul de oportunitate propu­nând un preț de închiriere mai mare decât cel de până acum, în urma căruia se obținea aproximativ 20 de lei pe lună. Așadar, s-a hotărât ca licitația să pornească de la 10 lei/mp/lună.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii