La Pui ar trebui să mergi pe orice uliță ca-n palmă, la...

La Pui ar trebui să mergi pe orice uliță ca-n palmă, la cât de mulți bani sunt pentru asfaltări

DISTRIBUIȚI

Ultima licitație pentru modernizarea rețelei de drumuri de interes local a strâns la apel 10 ofertanți, la o licitație organizată de Primăria Pui, câștigător fiind Strade Conscom S.R.L, cu sediul în satul Boz. Firma are rezonanță pentru că lucrează mult prin satele din Hunedoara.

De curând a câștigat o altă lucrare la Buceș, unde trebuie să repare toate podurile din comune. Cei 43 de angajați ai firmei vor trebui împărțiți eficient, astfel încât firma să se achite și de  licitația câștigată la Pui. Este vorba de proiectul „Modernizare străzi și ulițe în comuna Pui” a fost evaluat la  4.042.307 lei, și atribuit cu 3.031.570 lei, și prevede lucrări de asfaltare, realizare a rigolelor și semnalizare a unor străzi din comună.

Anul acesta guvernul a fost darnic cu primarul Victor Tiberiu Stoica și i-a alocat nu mai puțin de 13.529.180 lei pentru 3 proiecte infrastructurale de modernizare a drumurilor comunale:  Modernizare drum comunal DC 64-DN 66, în lungime de 2,5 km; Modernizare drum comunal DC 71 Hobița-Uric și Modernizare străzi în satul Băieşti, pe o lungime de 2 km.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii