La Petroșani. Spectacole și fasole de post – de 1 Decembrie

La Petroșani. Spectacole și fasole de post – de 1 Decembrie

Timp de citire: un minut

Legea austerității nu împiedică organizarea Zilei Naționale la Petroșani, cu manifestări devenite deja tradiție. Se va organiza spectacol de 1 Decembrie și se va oferi participanților chiar și tradiționala mâncare de fasole. Atâta că, anul acesta, va fi totul doar de post.

Toate restricțiile venite odată cu aplicarea măsurilor de auteritate au pus sub semnul întrebării organizarea evenimentelor devenite tradiție în Valea Jiului, care au loc pe tot parcursul lunii decembrie, chiar din prima zi. La Petroșani se va organiza Ziua Națională la fel ca în fiecare an. Anul acesta, adminstrația publică locală scoate cârnatul din fasole și va oferi doar ceai, nu și vin fiert.

„Așa cum am făcut de fiecare dată cu ocazia Zilei Naționale, organizăm acea manifestare în Parcul Carol Schreter. Vom arbora Drapelul național, va fi un spectacol de muzică populară organizat de copii din Petroșani, de la ansamblul doamnei Coconeț, și sigur vom merge mai departe cu acea tradiție cu mâncarea fasole. De data aceasta de post, și cu ceai fierbinte”, a spus primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Anul trecut, 1.500 de porții de fasole și cârnați au fost împărțite celor care au ales ca, de Ziua Națională, să participe la manifestările de la Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii