La Petroşani / Drumarii se luptă şi acum cu zăpada

La Petroşani / Drumarii se luptă şi acum cu zăpada

Timp de citire: un minut
Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a fost apostrofat de câţiva localnici că nu a deszăpezit prin oraş. Noi l-am văzut nu doar pe pagina de Facebook alături de echipa de intervenţie, dar l-am văzut şi prin oraş alături de muncitori, în prima zi cu zăpadă, patrulând până la lăsarea serii.
Cele mai multe reproşuri vin din Colonie şi de pe străzile secundare, în general greu accesibile. Problema cea mai mare a fost, de fapt, că înainte de mare fulguială a plouat torenţial, de eram aproape siguri că se va inunda din nou prin Aeroport. Şi în Colonie a fost multă apă, care a îngheţat, şi sunt străzi pe care se circulă greu din cauza acestui fapt. Dar echipajele de deszăpezire au lucrat şi acolo.
Un cetăţean s-a plâns că nu a fost curăţat nici pe porţiunea avion – OMV, dar îl contrazicem.  Duminică dimineaţa la ora 8:00 drumul era deja curăţat şi materialul antiderapant împrăştiat.
O studentă din Craiova a transmis felicitări drumarilor din Gorj şi Hunedoara, via CNADNR, pentru că a ajuns fără probleme acasă, după ce a plecat duminică dimineaţa din Deva: „Felicitări drumarilor din Gorj şi din Hunedoara! Cu tot vântul şi cu toată ninsoarea, s-a circulat excelent de la Deva la Tg. Jiu! Un pic mai greu la Baru (Băniţa), dar ok. Iar Valea Jiului, super! Iată că se poate să nu ne mai ia iarna prin surprindere!”.
Luni muncitorilor Primăriei Petroşani încă de la prima oră li s-a dat sarcina să cureţe cu lopata zăpada strânsă după ce s-a trecut duminică cu lama. S-au adunat toate grămezile de zăpadă îngheţată, pe Bulevardul 1 Decembrie, în zona primărie pietonală, deci, la drumul mare. Dar sunt şi acum trotuare ori străzi secundare în care s-a intervenit strict cu lama şi material antiderapant. Zăpada îngheţată de pe restul străzilor va dăinui până la temperaturi mai mari, pentru că nu poate fi toată ridicată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii